Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

(2010) Cupa României

În perioada 7-9 Mai 2010, la Năsăud s-a desfășurat Cupa României la Baseball. La competitie au participat echipele Dinamo București, CS LPS Roman, CS Athletico Alexandria, CS Leaders Călăra și CS Royals IGB Suceava și CS Giants Năsăud.

În prima zi de competiție echipa Royals IGB Suceava a întâlnit echipa gazdă, Giants Nasaud, marea revelație a acestei cupe, și a învins-o cu scorul de 19 la 4. Următorul meci al echipei sucevene a fost disputat cu CS LPS Roman. Sucevenii au reusit să le țină piept cu brio romașcanilor, astfel încât scorul final să fie de 7 la 5 în favoarea echipei Royals IGB.

În a doua zi a competiției, echipa suceveană a disputat două meciuri: primul cu campioana Dinamo București, scor 1 la 16 pentru echipa dinamovistă, iar al doilea cu vicecampioana CS Athletico Alexandria, scor 7 la 14 pentru cei din Alexandria.

Ultima zi de competiție avea să decida ocupanta locului al III-lea dintre Royals IGB Suceava și CS Leaders Călărași. După șapte inning-uri (reprize) din cele nouă, echipa noastră s-a distanțat la zece puncte diferență și a încheiat meciul, scorul final fiind 1 la 11.

Clasament final

  1. CS Dinamo București
  2. CS Athletico Alexandria
  3. CS Royals IGB Suceava
  4. CS LPS Roman
  5. CS Leaders Călărași
  6. CS Giants Năsăud

Pentru Royals IGB Suceava au evoluat: Ciprian FETCU, Bogdan OPINCARIU, Silviu CHECHERIȚĂ, Dumitru PUIANU, Andrei MOLDOVAN, Ciprian DOROFTEI, Adrian DOROFTEI, Mihai SOLOMON, Ionut BILEC, Bogdan ȚIBU și Lucian CAZACIUC.

Menționăm că premiul pentru cel mai bun pitcher (aruncător), constând într-o cupă și o diplomă, i-a revenit jucatorului sucevean Ciprian FETCU.

Întreaga echipă CS Royals IGB Suceava dedică această clasare regretatului Profesor Ioan Gavrila BRAICU, care a încetat din viață în primăvara anului trecut și încearcă să ducă la bun sfârșit treaba pe care a început-o dumnealui acum fix 20 ani în urma. De asemenea dorim să mulțumim soției și fiului dumnealui, Viorelia și Bogdan BRAICU pentru sprijinul acordat.

echipa CS Royals IGB Suceava

Ediția din acest an a fost una aniversară pentru Federația Română de Baseball și Softball, care a împlinit 20 de ani de la apariția acestui sport în România.

Ultima actualizare:

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.