Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Balul Bobocilor Colegiul Tehnic Petru Mușat

Data
Loc
Casa de Cultură a Sindicatelor

Vineri, 7 Noiembrie 2008, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, Balul Bobocilor Colegiul Tehnic Petru Muşat Suceava prezintă Balul Bobocilor 2008.

Invitaţi: Fly Project

Petrecerea de după bal va avea loc în Discotheque Vox Suceava şi Club Arena Suceava.

Elevii Colegiului Tehnic „Petru Muşat” şi-au ales vineri seară, la Casa de Cultură Suceava, cele mai frumoase boboace. Prin ediţia din acest an a Balului Bobocilor, organizatorii au îndemnat publicul „să viseze cu ochii deschişi”, prezentând în acelaşi timp un spectacol ce a îmbinat pe parcursul a două ore, teatrul, muzica şi dansul.

Versuri pentru vis şi iubire

Spectacolul a fost deschis de doi tineri ce au interpretat în faţa colegilor lor poezia „Androginul” de Ana Blandiana, unind prin mişcări şi versuri visul şi iubirea cuplului androginal. În prima probă a concursului de Miss, juriul a punctat prezenţa scenică şi dezinvoltura celor opt boboace ce au defilat în faţa publicului. Trupa de dans „Trandafir de la Moldova” a continuat spectacolul cu un vals.

Muzica şi dansul folcloric nelipsite din spectacol

O scenetă umoristică, „Statueta”, în care un cuplu se ceartă pe marginea unui nud al Afroditei – primit în dar, a scos publicul din „amorţeala visului”. Din spectacolul celor de la „Petru Muşat” nu au lipsit muzica şi dansurile populare, Elisabeta Chira şi trupa de dans a colegiului invitând spectatorii la un moment de tradiţie românească. Proba de dans a boboacelor a ridicat temperatura în sală, tinerele fete fiindu-le testate aptitudinile coregrafice printr-un dans ţigănesc şi unul latino, dar şi prin clasicele Meneaito şi Macarena.

Eleganţă şi rafinament

În continuare, spectacolul a fost completat de un grup vocal-instrumental ce a interpretat un fragment muzical din Ţara Oaşului, de o scenetă ce l-a readus în prim plan pe conu` Caragiale şi de o prezentare de modă în care elevi ai claselor a XII-a au purtat cu eleganţă ţinute de seară. Pentru a menţine o atmosferă plină de eleganţă, trupa de dans „Trandafir de la Moldova” a prezentat un tangou.

„Tinereţe fără învăţătură şi viaţă fără de carte”

Elevii claselor a X-a C şi D au demonstrat apoi, într-o scenetă a cărei etichetă a fost originalitatea, ce se poate întâmpla dacă nu învăţăm. Adaptând basmul „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte” ei au concluzionat că „Tinereţea fără învăţătură şi viaţa fără de carte e cu siguranţă moarte”. Proba de seară a testat eleganţa şi distincţia boboacelor, dar şi calitatea visului fiecărei fete. Astfel am aflat că printre candidatele la titlul de Miss există viitori medici, instructori de fitness, fotomodele, dar şi fete care visează să ajute copii cu deficienţe sau pe cei orfani. Spectacolul a fost încheiat de o altă scenetă originală, în care Nică, celebrul personaj din „Amintiri din Copilărie”, a ieşit nevinovat în faţa unui tribunal care a analizat păţăniile prin care a trecut.

Decernarea premiilor, prilej de bucurie

Marele premiu, titlul de Miss Boboc 2008 al Colegiului Tehnic „Petru Muşat” i-a fost acordat Loredanei Dumitru. În urma ei, pe locul I s-a clasat Georgiana Gherman, locul II a fost ocupat de Roxana Zaiţ iar poziţia a III-a a fost ocupată de Raluca Gherman.

Fly Project primişi cu entuziasm de elevii de la „Petru Muşat”

Invitaţii celor de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” au fost membrii formaţiei Fly Project, însoţiţi de trei frumoase dansatoare. Deşi trupa nu s-a aflat pentru prima oară la Suceava, elevii colegiului i-au primit cu braţele deschise, cântând şi dansând alături de ei pe tot parcursul spectacolului.

Nici faptul că Tudor Ionescu, solistul trupei, a făcut un semi-playback nu a părut să deranjeze elevii veniţi să se distreze, astfel încât versurile cunoscutelor piese „Raisa”, „Cheyenne”, „Na, na, na”, „Lumea mea”, „Brasil” au răsunat mereu din public. Deşi atmosfera a fost incendiară şi toată lumea părea să se distreze, Fly Project a plecat fără bis de pe scenă.

Felicitări pentru atenţia la detalii. Mapele cu informaţii despre bal şi buletinele informative au dat o tentă de profesionalism întregului spectacol.

Bogdan BEŞLIU

Publicitate

Comentarii (4)

 1. sergyu

  ceva poze de la acest bal???

  Răspunde

 2. ArTiStul

  sergyu, în curând.

  Răspunde

 3. :X

  artistuleee …..:-w pozele de la bal la petru musat k vreau sa vad :x pwp

  Răspunde

 4. daniela

  il cunoaste cineva pe

  CIOBANU GH. DIMITRIE MARIUS SEBi ?va rog dak il cunoasteti sa imi da-ti si mie id-ul lui ,as vrea sa vorbesc cu el dak se poate ,va rog sa ma ajutati

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.