Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Cele mai noi titluri din Colecția Comunicare Media ale Editurii Tritonic

Data
Access
liberă
Loc
Universitatea Ștefan cel Mare Suceava (USV)

Miercuri, 21 Aprilie 2010, începând cu ora 17:00, la Universitatea Ștefan cel Mare Suceava (corpul Corpul A, sala 54), Tritonic Grup Editorial şi Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării te invită la o prezentare a cărţilor Editurii Tritonic.

Vor fi prezentate cele mai noi titluri din Colecţia Comunicare Media ale Editurii Tritonic (colecţia cuprinde peste 90 de titluri, majoritatea fiind cărţi scrise de cadre academice de la cele mai mari Universităţi de profil din România). Câteva dintre cele mai noi titluri sunt: Limba de lemn în presă, Comunicare şi confict, Jurnalism românesc în exil şi diaspora, Bloguri, facebook şi politica, Ghid esenţial de promovare

În cadrul aceluiaşi eveniment va fi prezentată şi cartea 100 de zile a jurnalistei din Republica Moldova, Stela Popa, o carte care vorbeşte despre evenimentele din aprilie 2009 şi despre regimul Voronin.

Bogdan Hrib, editor şi autor Tritonic, va fi prezent la eveniment pentru a prezenta cărţile sale (Blestemul manuscrisului, Somalia, Mon Amour, Filiera grecească), dar şi pentru a răspunde întrebărilor şi curiozităţilor venite din partea tuturor celor interesaţi, în legătură cu celelalte titluri apărute la editura Tritonic.

Pe durata evenimentului, toţi cei interesaţi vor putea cumpăra cărţi din toate colecţiile editurii Tritonic cu o reducere de până la 70%!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.