Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Încep o carieră! Aptitudini. Atitudini?

Data
Access
gratuit
Loc
Universitatea Ștefan cel Mare Suceava (USV)

Vineri, 12 Decembrie 2014, începând cu ora 17:00, în Aula Corpului E din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare Suceava va avea loc conferinţa-dezbatere intitulată Încep o carieră! Aptitudini. Atitudini? susținută de Alexandra Bertea, Talent Acquisition Coordinator specializat în industria IT, cu experiență în achiziția și dezvoltarea capitalului uman în companiile multinaționale.

Pornind de la premisa că o carieră de suces începe prin corelarea dorințelor și aptitudinilor proprii cu educația primită și cu ceea ce oferă piața muncii, organizatorii şi invitata lor le propun studenţilor, dar şi publicului mai larg, să tragă o linie, la acest sfârşit de an, şi să-şi evalueze priorităţile pentru viitor.

Conferinţa va oferi astfel numeroase sfaturi utile despre cum se promovează abilităţile şi cum se accede la un loc de muncă.

Tot în cadrul acestui eveniment, publicul va avea ocazia să primească răspunsuri legate de piața locurilor de muncă, sau de aspecte mai tehnice cum ar fi impactul unui CV sau al unei scrisori de intenție, ori derularea unui interviu.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.