Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Suceava Blues Festival 2024 – ediția a XV-a

Data
Access
gratuit
Loc
Cetatea de Scaun a Sucevei

În perioada 5-6 Iulie 2024, unul din cele mai îndrăgite Festivaluri de Blues revine la Suceava!

Suceava Blues Festival ajunge anul acesta la cea de-a XV-a ediție. Nu știm dacă e mult sau puțin, dar ne bucurăm că încă reușim să o facem. O manifestare care a devenit un reper cultural important al regiunii și care s-a aliniat manifestărilor de gen din toată lumea, păstrându-și menirea și standardele ridicate, aducând notorietate orașului și bucurii prietenilor. SUCEAVA BLUES FESTIVAL este, în primul rând dedicat lor: artiști, public, organizatori, voluntari, susținători sau doar curioși, de oriunde ar fi ei, și conturează acum o întreagă comunitate care așteaptă cu nerăbdare o nouă ediție. Pentru câteva zile frumoase de iulie, Suceava redevine un loc plin de oameni îndrăgostiți de atmosfera unui festival muzical cu o personalitate distinctă.

Structura concertelor presupune show-uri susținute de artiști din SUA și Italia – MATT O’REE, MIGHTY MO RODGERS, SAX GORDON & LUCA GIORDANO BAND, un nume cunoscut al blues-ului francez – FUNKY ROAD, trupe din România – RAREȘ TOTU plays SANTANA, MARCIAN PETRESCU BluesHarp BAND, BLUEMANS și HAZARD BLUES BAND. Totalizând 8 recitaluri ce se vor întinde pe parcursul a 2 seri, urmate de tradiționalele jam-session-uri sau doar un after-party, Suceava Blues Festival va rămâne în topul festivalurilor de gen din România. Mai multe detalii despre aceștia puteți găsi pe site-ul festivalului (suceavabluesfestival.ro), pe pagina de Facebook a festivalului sau pe site-urile artiștilor.

Spectacolele vor începe în fiecare seară de la orele 18.00.
Intrarea în zona Festivalului se va face începând cu orele 16.30, iar accesul este gratuit.

Dedicat memoriei lui Fani Adumitroaie, Suceava Blues Festival este mai mult decât un festival, este un loc unde se leaga prietenii și se adună amintiri frumoase. Be there.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.