Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Alpha Bank – Sucursala Suceava

Informații despre Alpha Bank – Sucursala Suceava.

Servicii: ATM, transfer rapid bani și schimb valutar.

Program de funcționare

 • luni – vineri / 9:00 – 17:00

Contact

Ultima actualizare:

Publicitate

Comentarii (4)

 1. Adrian

  Nu voi mai calca în această sucursala atât cât voi trăi eu, cunoștințe și rude asociate. Doamna cu părul foarte lung și negru de lângă biroul de schimb valutar care probabil se ocupa de credite a fost extrem de acida în atitudine și comportament atunci când o clienta în vârstă de la schimbul valutar mi-a solicitat „un buletin” pentru a putea trimite bani către o rudă. Politicos și bineînțeles mirat am răspuns că nu voi face așa ceva și nu împrumut buletinul meu pentru nimic ce nu îmi privește interesul și persoana.
  Doamna în cauza angajata Alpha Bank pe sub sprâncene auzind discuția a răspuns :”puteți să-l dați că nu se întâmplă nimic. Nu aveți de ce sa va faceți griji „. Eu am răspuns:”De ce nu îl dați Dv?” Din acel moment s-a ridicat de pe scaunul dânsei mult protejat și prețuit cu o atitudine și provocare de aproape să mă scoată afara din bancă. Mi s-a spus sa mă mut 10 m mai încolo și să-mi văd de treabă.
  În plus…mirosul în această sucursala „Mărășești” Suceava, era de un iz închis și innecacios asemenea unui stomac gol. Vă rog să luați masuri.

  Răspunde

  • Bau

   Nu au nici o idee despre ceea ce inseamna sa lucrezi intr-o banca,din punctul meu de vedere cunostintele lor sunt nule ,nu sunt capabile de acest domeniu,chiar nu stiu cum de au ajuns acolo ,habar nu au cu ce se mananca ,si vorbesc foarte ,foarte urat.

   Răspunde

 2. Radu

  Eu am fost tratat super de fain de Mihaela M

  Răspunde

  • Dani

   Si eu am fost tratat frumos.
   Am si recomandat banca altor persoane interesate…

   Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.