Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Promoţie Colecţia Gastronomica

Data
Loc
Alexandria Librării

Alexandria Librării şi editura House of Guides vă oferă posibilitatea de a achiziţiona titlurile din colecţia Gastronomica la preţ de sărbătoare: doar nouă lei exemplarul.

În această promoţie sunt incluse titlurile: Paştele la Români, Reţete de post şi pentru masa de Înviere, Anotimpuri gastronomice – Reţete de primăvară, Ghidul Gastronomic al României, Bucătăria tradiţională, Ghidul Gastronomic al României, Dulciuri de casa, Preparate la grătar, Peşte şi fructe de mare şi Anotimpuri Gastronomice – Reţete de vara.

Învierea Domnului este pentru creştinii ortodocşi cea mai importantă sărbătoare, de reîntâlnire cu tradiţiile, prilej de bucurie, de reunire cu familia şi cu toţi cei dragi. Şi, români fiind, este şi un motiv de răsfăţ gastronomic. Iată de ce volumul Paştele la Români adună laolaltă atât povestea sfintei sărbători, cu simbolurile ei şi îndemnul la purificare sufletească şi trupescă, cât şi peste 150 de reţete culinare, dedicate atât meselor din zilele de Paşte, cât şi lungii perioade de post care precede sărbătoarea.

O fi primăvara un anotimp zgârcit în legume şi fructe tocmai culese din grădină, dar toată explozia naturii ne îndeamnă parcă mai mult ca oricând să adunăm în farfurii cât mai multe verzituri – morcovi şi cartofi noi, ridichi, mazăre, verdeţuri de toate felurile, până şi frunze de sfeclă, abia le aşteptăm şi vrem să profităm de ele la maximum.

Iată 74 reţete printre care veţi găsi multe idei atât pentru zilele de post, pentru dietele ovo-lacto-vegetariene, cât şi pentru mesele îmbelşugate de Paşte.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.