Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Te așteptăm în librărie!

Data
Loc
Alexandria Librării

În perioada 1 August 2014 – 1 Noiembrie 2014, Editura Herald inițiază campania intitulată Te așteptăm în librărie!.

Scopul nostru este să te încurajăm pe tine, cititorule, să redescoperi librăria ca loc privilegiat de întâlnire cu universul lecturii și să consolidăm legătura dintre tine, librar și editor, adică cei doi prieteni ai cărții care aduc acest univers al cunoașterii în viața ta, prin promovarea activă a culturii scrise.

Anul acesta îți propunem din nou să te lași purtat în lumea fascinantă a cărții și să pornești, alături de Editura Herald și Alexandria Librării, într-o aventură spirituală și intelectuală. Sub îndemnul Explorează! Cărțile te orientează!, ediția din 2014 a campaniei Te așteptăm în librărie! urmărește să te propulseze într-o minunată călătorie de explorare a dimensiunii umane prin lectură, și să-ți adreseze totodată invitația de a gusta alături de noi bucuria aventurii și descoperirea tainelor naturii. Acceptă provocarea noastră și explorează, cărțile te orientează!

În plus față de câștigul intelectual și spiritual pe care îl vei avea parcurgând paginile cărților Herald, te invităm să participi la tombola noastră, care îți poate aduce și o mulțime de premii inedite și incitante. Vizitează librăriile Alexandria din ţară, cumpără în perioada campaniei cel puțin o carte din colecțiile editurii Herald și completează apoi formularul pentru șansa de a deveni unul dintre câștigătorii concursului. Nu uita! Pentru a participa la tombolă poți alege și unul dintre cele 40 de titluri pentru care Editura Herald acordă, pe perioada campaniei, o reducere de 20%.

Te așteptăm în librărie! Explorează! Cărțile te orientează!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.