Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Kaufland

Informații despre Kaufland Suceava.

Program de funcționare

 • luni – sâmbătă / 7:30 – 22:00
 • duminică / 8:00 – 20:00

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Comentarii (8)

 1. Un sucevean indignat

  De ce dispar, pe rănd, produsele sucevene din Kaufland Suceava? Berea Bermas a dispărut,de produsele Facos si Bucovina nici nu s-a auzit aici, iar acum a dispărut şi păinea Mopan.
  Ce politică are acest hipermarket şi nu numai acesta? Ce părere au mai marii acestui oraş, asta în caz că au vreuna?
  Străinii aceştia îşi bat joc de noi!
  Ruşine Kaufland Suceava!

  Răspunde

 2. Angelica Grigoras

  Azi 9 februarie 2014 am facut niste cumparaturi de la Kaufland. Bineinteles, am primit restul corect si bonul de casa, dar acasa am constatat ca fructele mi-au fost taxate de doua ori. Nu m-am dus inapoi, avind in vedere ca este duminica, dar le spun sa le fie rusine pentru ca mi s-a mai intimplat asemenea magarie.
  Rusine! rusine! si iar rusine! nesimtitilor…

  Răspunde

 3. Petronela

  Azi, 04.03.2014 am făcut câteva cumpăraturi la kaufland in valoare de 80,07 lei. Insa când am ajuns acasă si am refăcut calculele, stupoare!!!! Toate produsele costau 77,02 lei. Nu mor eu de 3 lei, dar ganditi-va căt câștiga zilnic acest magazin prin înșelarea clienților!

  Răspunde

 4. pacurari lidia

  In data de5 martie am facut cumparaturi in kaufland Suceava iar cand am ajuns acasa am constatat ca am platit doua bauturi energizante pe care nu le-am achizitionat ,deci am fost furat cu buna stiinta.Cum puteti tolera asemenea hoti?Profitati de oameni in varsta?Sa va fie rusine!!!!!,,,,,,,

  Răspunde

 5. Observator

  Alo….Kaufland!!!!
  Mai raspunde cineva la sesizarile oamenilor???

  Răspunde

 6. Burda C-tin

  De ce dispar, pe rănd, produsele sucevene din Kaufland Suceava? Berea Bermas a dispărut,de produsele Facos si Bucovina nici nu s-a auzit aici, iar acum a dispărut şi păinea Mopan.
  Ce politică are acest hipermarket şi nu numai acesta? Ce părere au mai marii acestui oraş, asta în caz că au vreuna? Dacăte consideri Hipermarchet mergi pe toloacă în afara orașului unde nu trebuie să mai plătiți pază pentru parcare. Apropo voi știți că pământul românesc a fost apărat cu viața de străbunii noștri, pentru ca noi cei de acum și cei din viitor să avem unde parca mașinile liber nu condiționat de niște derbedei care au vândut pământul străinilor care vor să fie stăpâni aici în țara mea. Nu cei ce vin aici trebuie să se conformeze cu cerințele legilor românești. Dacă nu vă luați de mână cu vânyătorii de neam și plecați din țara mea unde credeți că puteți fi stăpâni.
  Străinii aceştia îşi bat joc de noi! Ne băgați pe gât scursurile altora, de parcă nu sântem și noi oameni să mâncăm bio de la țăranul român.
  Ruşine Kaufland Suceava!

  Răspunde

 7. Dante

  Suceveanul indignat, te-ai întrebat dacă bermas, Facos….vor sa vândă in Kauffland sau in celelalte hipermarket?

  Răspunde

 8. Alexandru Florea

  Kaufland Suceava
  Serviciile voastre au deveni mizerabile ca la oricare alimentara de cartier.
  1.La vitrinele asistate zilele cand acestea functioneaz rezonabil sunt rare in rest trebuie sa faci gimnastica sa dai din maini intens ca sa te ia cineva in considerare sau sa faci vocalize ???
  2.La casierie 70% dintre angajate sunt cel putin rau intentionate daca nu desi sunt platite fac servicii de mantuiala,nu stiu preturi la alimente si deobicei iti propun sa renunti la produs
  3.Supraveghetoarele se plimba doar fara a sprijini casierele in dificultate,ostentativ si sfidator.
  4.Data viitoare am sa va dau nume de persoane care nu vor sa-si faca datoria
  Alexandru F Suceava

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.