Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

850 de locuri de muncă la Târgul de Cariere din Suceava

Data publicării
Categoria

Suceava găzduiește pentru două zile cel mai mare eveniment privat de recrutare din România. În perioada 31 Martie 2011 – 1 Aprilie 2011, între 10:00 și 16:00, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor, 40 de companii iau parte la Târgul de Cariere (TdC).

Evenimentul facilitează întâlnirea dintre angajatori din diverse domenii de activitate şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Târgul de Cariere ajunge pentru prima dată la Suceava, aducând cu sine 850 de oportunităţi de angajare. TdC organizează în această primăvară o sesiune națională de evenimente de recrutare ce cuprinde opt importante centre universitare şi economice din ţară – Târgu Mureş, Sibiu, Craiova, Suceava, Baia Mare, Brașov, Oradea şi Cluj-Napoca.

La Târgul de Cariere participă cei mai importanţi 250 de angajatori din ţară. Aceştia oferă locuri de muncă în domenii ca: servicii & BPO, retail & FMCG, servicii financiare, inginerie & tehnică, IT&C, media şi marketing, auto & automotive, construcţii & imobiliare, farma & medical…

40 de companii au ales să-şi recruteze personalul din Suceava. Printre acestea se numără: Allianz Țiriac, ANOFM, Ardaf, Astra Asigurări, Auchan, Continental Hotels, E-on, Egger, Eureko, ING, Lidl, Marelvi, OMV, Route 66, Ayan, Autobitti, MapN, Easy Call, OSF Global Services… Sucevenii vor avea astfel de ales dintre ofertele de angajare propuse atât de companiile locale cât şi de cele naţionale şi multinaţionale cu sediul în Suceava sau împrejurimi.

Joburile prezentate la TdC se adresează tuturor categoriilor sociale aflate în căutarea unui loc de muncă – entry level, cu experienţă, experimentaţi sau chiar fără experienţă; studenţi, absolvenţi, doctoranzi, masteranzi cât şi persoane fără studii superioare. La eveniment există propuneri de angajare şi pentru şomerii de lungă durată câr și pentru persoanele de peste 45 de ani.

Sucevenii pot consulta joburile oferite de companiile participante la această ediţie a TdC şi pe pagina de internet a organizatorilor, targuldecariere.info având totodată opţiunea de depunere online a CV-ului.

La fiecare eveniment de recrutare participă minim 40 de companii şi peste 4.000 de persoane interesate de găsirea unui loc de muncă. Concurenţa este mare şi tocmai de aceea, TdC dă posibilitatea candidaţilor de a se pregăti cât mai bine pentru întâlnirea cu angajatorii, prin organizarea de seminarii gratuite cu trei zile înainte de eveniment. Cursurile sunt clădite pe subiecte ca planificarea carierei, informaţii despre statutul de angajat cât şi cel de antreprenor. Cei mai activi participanţi sunt răsplătiţi cu premii în bani.

Seminariile de instruire sunt organizate în toate oraşele unde poposeşte caravana locurilor de muncă şi preced o nouă ediţie a evenimentului de recrutare. Persoanele aflate în căutarea unui job și care vizitează standurile companiilor incluse în această ediție a Târgului de Cariere au posibilitatea de a participa la un sondajul naţional privind piaţa muncii din România. Aceştia vor fi recompensaţi cu teste profesioniste de personalitate cât şi cu un set de trei cărţi dedicate dezvoltării personale şi profesionale.

Târgul de Cariere este un eveniment organizat de două ori pe an în mai multe centre universitare şi economice importante din România. Primul eveniment TdC l-am organizat la Cluj, în 2006. Ne mândrim să spunem că, anul acesta, Târgul de Cariere sărbătoreşte cinci ani de activitate, zece ediţii organizate în Cluj-Napoca şi un total de 30 de evenimente de recrutare la nivel naţional, declară Mihai Cotos, Manager și Co-Fondator al Târgului de Cariere.

În sesiunile de toamnă 2010 şi primăvară 2011, evenimentul Târgul de Cariere este cofinanţat de Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeşte în oameni şi au ca obiectiv facilitarea întâlnirii companiilor angajatoare cu un număr total de aproximativ 14.000 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Târgul de Cariere – program multiregional pentru facilitarea accesului pe piaţa muncii este un proiect al SC Reţeaua TDC SRL, având ca parteneri locali firmele Qual Media, Hossus Media şi Kai-Zen Consult.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.