Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Respectați legea!

Data publicării
Categoria

O parte din cadrele didactice din Suceava, Fălticeni, Gura Humorului și Vatra Dornei au protestat ieri, 29 Martie 2011, în faţa Instituției Prefectului – județul Suceava, cerând să li se achite salariile în baza Legii 221/2008 şi nu a OUG 41/2009 care a fost anulată de instanță.

Fotografii realizate de ArTiStul.

Cadrele didactice din județul Suceava vor continua protestele până când autorităţile vor găsi o soluţie pentru rezolvarea problemelor lor salariale.

Promo

Comentarii (4)

 1. cristi

  Cu impozitul pentru banii pe meditaţii cum a mai rămas?

  Răspunde

 2. creTzu

  daca trebuie sa faci meditatii ca sa traiesti adica o munca PESTE munca pe care deja o faci tre sa-ti pui un semn de intrebare. daca vrei sa vorbesti prostii pe un site si sa „urasti” oameni pentru ca isi cer niste drepturi care li se cuvin atunci meriti sa fii pus in ipostaze asemanatoare pt tot restul vietii

  Răspunde

 3. Tiby Vintur

  Super buna ideea cu pozele ! :))))) Uite o ocazie in care sa-mi revad profii din generala !

  Răspunde

 4. picsel

  Au zis și oamenii ăștia pe o pancartă pe-acolo: „Un popor needucat este mai ușor de manipulat.”
  Ce-i drept, din acest motiv, țara te vrea prost și din păcate lucrurile astea nu se vor schimba prea curând. Păcat de oamenii care au crezut în asta și au ales să ofere din cunoștințele lor și altora într-un sistem public și gratuit.
  Consider că singura soluție pe termen mediu-lung (deși utopică) este să apeleze și ei la forme de promovare și să convingă populația de nevoia educației în așa fel încât ceea ce numim astăzi „meditație” să devină pilonul esențial al educației.
  Acum 500 de ani pornisem bine pe drumul educației…

  Mă bucur că am avut norocul să prind ultimele fărâme de educație sinceră și făcută de plăcere și nu de nevoie. Mă bucur că tot ea m-a ajutat să văd astăzi lucrurile așa cum sunt și nu așa cum vor alții să le vedem.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.