Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

A început concursul de admitere la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Petru Rareș (Fălticeni)

Data publicării
Categoria

În perioada 5-6 Septembrie 215, candidaţii pentru admiterea în Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Petru Rareş (Fălticeni) s-au prezentat la sediul şcolii în vederea înscrierii şi primirii legitimaţiilor de concurs.

În acest an, pentru cele 125 de locuri repartizate şcolii noastre, din care trei locuri pentru candidaţi de etnie rromă şi două locuri pentru candidaţi ai altor minorităţi, s-au înscris 386 de bărbaţi, 72 de femei şi un candidat pentru locurile altor minorităţi.

Cei mai mulţi candidaţi sunt din judeţele Suceava şi Botoşani şi 88% din numărul total al celor înscrişi şi-au exprimat opţiunea pentru limba engleză la proba de verificare a cunoştinţelor.

Modul de desfăşurare a concursului a fost prezentat tuturor candidaţilor prezenţi la sediul şcolii duminică, 6 Septembrie 2015. Începând de luni, 7 Septembrie 2015 sunt planificate probele eliminatorii: examinarea medicală care se va desfăşura la sediul şcolii şi verificarea aptitudinilor fizice care va avea loc pe Stadionul „Nada Florilor” din Fălticeni.

Candidaţii declaraţi „Apt”, respectiv „Promovat” vor susţine proba de verificare a cunoştinţelor sâmbătă, 12 Septembrie 2015. Pentru a fi declaraţi „ADMIS”, candidaţii trebuie să obţină minim 40 de puncte din 90 posibile, clasificarea efectuându-se în ordinea strict descrescătoare a punctajului obţinut.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.