Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Accesorii, echipamente auto și piese de tunat la AutoMall

Data publicării
Categoria

Iulius Mall încântă posesorii şi pasionaţii de automobile cu un magazin care le este dedicat. Piese pentru tunarea maşinilor, echipamente şi cosmetice auto, componente şi materiale originale, dar şi accesorii pentru buna întreţinere a autoturismelor se găsesc, de curând, la AutoMall.

Situat la parterul centrului comercial, în vecinătatea Serviciului de Înmatriculări Auto, magazinul oferă o gamă largă de piese standardizate, unele pe stoc, dar şi făcute sau livrate la comandă. Importate în marea lor majoritate din Germania, produsele AutoMall au preţuri foarte bune raportate la înalta calitate.

Accesorii, echipamente auto şi piese de tunat la AutoMall

Clienţii vor fi sfătuiţi de personalul specializat al magazinului să facă cele mai bune alegeri şi vor indica preţurile promoţionale ale unor articole. Comenzile făcute la AutoMall pentru un kit de ambreiaj dedicat sau capete de bară, spre exemplu, dar şi pentru alte piese personalizate, vor fi livrate în timpul cel mai scurt. Un alt atu al AutoMall este programul, în fiecare zi fiind deschis până la ora 22:00.

Administratorii noului magazin din Iulius Mall Suceava sunt convinşi că nu doar pasionaţii de maşini vor recomanda calitatea şi preţurile variatei game de produse, şi că şi mecanicii auto şi firmele de service vor recomanda cu încredere AutoMall.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.