Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Adevărul… din bătrâni

Data publicării
Autor
Alexandru Ifrim

După o zi de şcoală, pe vremea când faceam ore după-amiază, observasem în fiecare zi la ora 18:00 o adunare generală a pensionarilor. Prima oară nu ştiam ce se întâmplă, a doua oară mi se păruse suspect, iar a treia oara m-a făcut să mă gândesc că sfârşitul lumii avea să vină de la pensionari, nu de la mayaşi.

Cumpărând o paine, din magazinul în care sunt distribuitele ziarele regionale şi locale Adevărul de seară, la ieşirea din magazin, am fost îmbrâncită mai ceva decât în autobuz la o oră de vârf. Bezmetică am văzut ziarele şi entuziasmată am înşfăcat unul bucurându-mă de informaţiile preţioase pentru doar câteva secunde, fiindu-mi luat din mână de un domn, aparent ameţit.

Indignată şi adresând gânduri bune şi paşnice scumpilor pensionari, mi-am spus oful mamei. Mulţumesc lui Dumnezeu că are orizonturile mai largi faţă de pensionarii obişnuiţi.

Imagini video via DjNiCoTyN.

A doua zi m-am hotărât să nu cedez şi tupeistă i-am cerut unui domn, ce deţinea un teanc imens de ziare, unul singur, doar unul la naiba şi nu cred că spiritul civic, citându-l pe distinsul pensionar, te îndeamnă să înjuri pe cineva ca la uşa cortului.

A treia zi deja nu se mai putea. M-am gândit că am pierdut două bătălii dar pot câştiga războiul. Întinzându-mă peste grămada de pensionari, către ziare, şi zicându-mi în gând: şah-mat pensionarilor! n-am luat nimic… Iar asta m-a făcut să zic că pentru mine, încât să audă toată lumea, următoarele: Daaa, dacă e moca hai să luam tot, că doar altul nu vrea! Huăăăă!. Asta şi vânătaia de după am regretat. Lucru de ţinut mine: or fi ei bătrâni, dar au bastoane dure!

M-am lecuit cu aceste ziare şi cu distinsa generaţie de actuali pensionari.

Dar eu totuşi am învins, apucând să ciesc un ziar aruncat de cineva în scara blocului la mine. Simplu… stupid de simplu, dar şah-mat!

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Publicitate

Comentarii (1)

  1. Stefan Alex

    sa vezi unde ajung ziarele
    :)) am facut o poza super :))=)))

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.