Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava va fi modernizat

Data publicării
Categoria

Consiliului Județean Suceava a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Modernizarea suprafeței de mișcare și balizaj la Aeroportul Ștefan cel Mare – Suceava”, valoarea totală a viitoarei investiții preconizându-se a fi în jurul sumei de 50.000 euro.

Conform raportului întocmit de departamentele specializate ale Consiliului Județean „modernizarea aeroportului va rezolva probleme cu impact economic și social asupra populației din zona și va contribui la dezvoltarea județului și totodată a Regiunii de Nord-Est. Existența „Centrului Economic și de Afaceri Bucovina” din vecinătatea aeroportului, corelată cu modernizarea aeroportului, va permite accesul facil al oamenilor de afaceri la prospectarea pieții și oportunități de investiții și punerea în valoare a uriașului potențial turistic al Bucovinei.”

De asemenea, aceștia au prezentat și un studiului de fezabilitate „optimist” întocmit de I.P.T.A.N.A. Bucureşti, ce estimează o prognoză pentru traficul de pasageri (plecări/sosiri) pe Aeroportul Suceava de:
anul 2011 – 20.000 pasageri
anul 2012 – 40.000 pasageri
anul 2013 – 60.000 pasageri
anul 2014 – 90.000 pasageri
anul 2015 – 110.000 pasageri
anul 2016 – 125.000 pasageri

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.