Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Afișul – între trecut și prezent [înscrieri]

Data publicării
Categoria

Complexul Muzeal Bucovina şi SoftKey organizează expoziţia-concurs, Afişul – între trecut şi prezent cu tema Suntem cu o idee mai aproape de tine!.

Sunt invitaţi toţi elevii pasionaţi de grafica asistată de calculator, indiferent de vârstă. Participanţii pot realiza afişul pentru concurs în orice program specializat pentru grafică digitală, respectând tema propusă de către organizatori.

Formatul afişului trebuie să aibă dimensiunile de 40×30 cm, 600 dpi, jpeg (nu sunt acceptate alte formate). Lucrările trebuie să fie 100% originale, nu sunt admise decupaje, inserări de imagini din alte materiale…

Cei interesaţi pot participa la concurs cu o singură lucrare expediată pe adresa de e-mail contact@artboa.com. Materialele trebuie însoţite de datele personale ale autorului (nume şi prenume, e-mail, număr de telefon, şcoala sau colegiul unde este elev, precum şi un scurt CV). Data limită de trimitere a lucrărilor este 10 Mai 2010.

În cadrul vernisajului se vor acorda trei premii pentru cele mai bune lucrări clasate, stabilite de către un juriu abilitat:

 • premiul I / imprimantă A4 Jet Cerneală şi diplomă
 • premiul II / stick USB 8Gb şi diplomă
 • premiul III / MP4 Player 1Gb şi diplomă

Toţi concurenţii care vor avea afişe selectate pentru expoziţie vor primi diplome speciale. Organizatorii îşi rezervă dreptul de multiplicare şi de folosire în scop publicitar a lucrărilor aflate în concurs.

Vernisajul expoziţiei va avea loc pe 1 Iunie 2010, la Muzeul de Istorie Suceava. Cu această ocazie va fi vernisat şi un grup de afişe vechi aflate în patrimoniul Complexului Muzeal Bucovina.

Publicitate

Comentarii (2)

 1. olahus

  super tareee… sa mai faceti

  Răspunde

 2. olahus

  afisati si lucrari

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.