Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Expoziția Internațională de Grafică Satirică Monitorul de Suceava [înscrieri]

Data publicării
Categoria

Complexul Muzeal Bucovina te invită să participi la Expoziţia Internaţională de Grafică Satirică Monitorul de Suceava, ediţia a IV-a, 2010.

Anul acesta, Expoziţia Internaţională de Grafică Satirică are ca temă Jurnalist în 2010. Concursul se adresează tuturor caricaturiştilor profesionişti şi amatori indiferent de vârstă din întreaga lume.

Caricaturile trebuie trimise pe adresa de e-mail contact@artboa.ro şi este necesar să fie cu o rezoluţie de minim 300 dpi şi format A4. Se poate opta pentru orice tehnică de realizare: alb-negru sau color. Fiecare concurent se poate înscrie la concurs cu maxim cinci caricaturi. Formatele acceptate sunt .pdf sau .doc şi trebuie să fie însoţite de o scurtă prezentare a activităţii artistice a autorului (numele şi prenumele, adresa, e-mail, o fotografie şi CV). Data limită: 15 septembrie 2010.

Marele premiu, Monitorul de Suceava, valorează 500 de euro (plus dimplomă şi medalie de aur), iar pe lând el se vor mai acorda trei menţiuni (diplomă şi medalie).

Toate evenimentele legate de această expoziţie vor fi publicate pe site-ul cotidianului Monitorul de Suceava. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a publica caricaturile din expoziţie în scop publicitar. Toţi artiştii care vor intra în salonul expoziţiei vor primi catalogul virtual al expoziţiei.

Expoziţia va fi deschisă publicului la Muzeul de Istorie Suceava în luna noiembrie 2010. Caricaturile trimise vor putea fi achiziţionate de publicul sucevean, de aceea va rugăm să notaţi preţul fiecărei lucrări originale pentru a primi contravaloarea caricaturii.

Membri juriului: Mihai Pânzaru PIM (caricaturist), George Licurici (caricaturist) şi Ovidiu Ambrozie Bortă BOA (caricaturist).

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.