Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi

Data publicării
Categoria

Dacă suferi de răceli frecvente, astm, bronșită cronică, sinuzită, rinite alergice, oboseală sau alte afecțiuni din sfera respiratorie și ORL, alege oferta plină de sănătate de la Salinele Roman din cartierul Obcini.

De oferta noastră pot beneficia atât persoanele din municipiu cât și cele venite din alte locuri, doar pe baza de trimitere de la medicul de familie sau un medic specialist.

Tariful este de cinci lei de persoana / sedința.

Sucevenii cu probleme respiratorii au scăpat de deplasările lungi către staţiunile din ţară. Cei care suferă de boli respiratorii şi nu-şi pot permite o plimbare până la salinele din tara pot vizita zilnic salina deschisă în Obcini.

Salinoterapia este foarte bună pentru cei cu astm, inclusiv pentru copii. Alături de bolnavii de astm şi de cei cu alte probleme respiratorii şi fumătorii înrăiţi se pot trata în camerele cu sare.
Ce boli se pot trata la salină

Expunerea la aerul din salină stimulează eliminarea secreţiilor de la nivelul bronhiilor, reduce inflamaţiile şi iritaţiile căilor respiratorii şi calmează tusea. De aceea, specialiştii recomandă tratamentul în saline mai ales persoanelor cu astm bronşic, celor cu bronşită, cu sinuzită, cu infecţii ale urechii, cu amigdalită, precum şi persoanelor cu alergii precum rinită.

Un alt beneficiu major al salinoterapiei este stimularea sistemului imunitar. Astfel, pe termen lung, această terapie tonifică organismul şi îl protejează infecţii. De asemenea, inhalarea aerosolilor din saline reglează metabolismul şi ajută la tratarea unor probleme cauzate de stres precum tulburările de somn şi anxietatea.

Ajută la curăţarea sinusurilor

Organismul uman reacţionează diferit la terapie, în multe cazuri chiar după prima şedinţă. La început apare o tuse seacă, apoi scurgeri nazale şi în final tusea expectorantă, rolul salinei fiind acela de a ajuta la eliminarea secreţiilor cu care este încărcat aparatul respirator.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.