Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Alexandria Librării și-a desemnat câștigătorii campaniei „Pașaport spre Disneyland Paris”

Data publicării
Categoria

Noul început de an școlar a fost cu noroc pentru zeci de participanți la campania Paşaport spre Disneyland, desfășurată în perioada 1-30 Septembrie 2013 în toate librăriile Alexandria din țară.

Conform regulamentului campaniei, joi, 10 Octombrie 2013, au fost desemnați prin tragere la sorți câștigătorii premiilor oferite de Alexandria Librării și partenerii săi, Eximtur și RAO. Extragerea s-a efectuat în prezența unei comisii de autentificare, alcătuită din reprezentanți ai organizatorilor și partenerilor.

Marele premiu al campaniei, o excursie de trei zile pentru două persoane la Disneyland Paris (transport, două nopți cazare, mic dejun şi intrările în parcurile de distracţii) a fost câștigat de Pavel Cristina din Gura Humorului, talonul fiind depus pentru Anca, una dintre ficele sale. Apoi au fost extrași, pe rând, cei 30 de norocoși care au câștigat câte un pachet de trei cărți oferit de Editura RAO.

Pe parcursul campaniei Paşaport spre Disneyland, cei care au făcut cumpărături de minim o sută de lei din oricare librărie Alexandria, s-au înscris în competiția pentru premiile oferite în baza unui talon de concurs, iar cei mai norocoși dintre aceștia au fost recompensați.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.