Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Hobby Photography – curs de inițiere pentru pasionații de fotografie din Suceava

Data publicării
Categoria

De câte ori am fost în concediu și imaginile pe care le-am făcut nu ne-au mulțumit?

La câte evenimente am participat și am ratat clipa neștiind prea bine ce să facem cu aparatul nostru de fotografiat? Încercăm să ne fotografiem familia, dar imaginile realizate sunt departe de așteptări. În computerul nostru este un haos total iar o organizare a propriilor fotografii ar fi binevenită dar nu știm cum să procedăm. Aparatul nostru are prea multe programe, prea multe setări pe care nu știm să le folosim pentru a ne ușura munca. Imaginile pe care le postăm pe internet sunt departe de ce postează prietenii noștri?

Asociația FotoIași organizează în perioada 3 Noiembrie 2013 – 22 Decembrie 2013 un nou concept de curs de inițiere în fotografie, Hobby Photography – curs care se adresează pasionaților de fotografie. În cele opt săptămâni cât durează noul curs (40 de ore) participanții vor fi familiarizați cu tot ceea ce trebuie să știe pentru a realiza fotografii corecte din punct de vedere tehnic și compozițional.

Cursul, susținut de către artistul fotograf Ozolin Dușa se desfășoară în ziua de duminică (partea teoretică la Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava, iar partea practică în locuri din Suceava).

Prețul cursului: 400 lei.

Detalii pe FotoIasi.net. Înscrieri: fotodusa@gmail.com. Relații: +4 0722 895 304 (Ozolin Dușa).

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.