Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Apa caldă revine la robinetele sucevenilor de vineri, 30 August 2013

Data publicării
Categoria

Primarul Ion Lungu a declarat în acestă dimineaţă că instituţia pe care o conduce va mai oferi bani către societatea de termoficare pentru plata datoriilor la gaz.

Mai mult, Ion Lungu a lansat un apel către suceveni să menţină ritmul plăţilor către Termica pentru a nu exista probleme pe viitor în furnizarea apei calde.

Mâine, consilierii locali vor dezbate în şedinţă noul preţ al gigacaloriei și vor stabili dacă populaţia ar putea plăti suma de 250 de lei, iar restul de 195 de lei să fie plătit de primărie.

Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Servicii Comunitare şi Utilităţi Publice a stabilit luna trecută preţul energiei termice, rezultând un preț de 445 lei pe gigacalorie, după cum declară administratorul special de la Termica, Ovidiu Dumitrescu.

Primarul Ion Lungu a mai spus că nu este corect să nu se actualizeze preţul pentru populaţie, deoarece s-ar putea bloca activitatea Primăriei. Acesta a declarat că nu este o plăcere pentru nimeni să majoreze tariful, dar că nu există altă soluţie.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.