Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Asistenţa medicală de urgenţă în regiunea nord-est cu noul elicopter SMURD

Data publicării
Categoria

Duminică 4 Noiembrie 2012, Florin Sinescu prefectul judeţului Suceava, împreună cu Ion Burlui şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina şi Marcian Colman inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au fost prezenţi la Iaşi pentru inaugurarea Punctului de Operare Aeromedical de la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi care va asigura asistenţa medicală de urgenţă în judeţele din regiunea nord-est cu noul elicopter SMURD.

Inaugurarea a fost făcută în prezenţa ministrului Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a subsecretarului Ministerului Sănătăţii Raed Arafat şi a altor oficialităţi.

Elicopterul, în valoare de peste 5 milioane de euro, a fost achiziţionat de Ministerul Sănătăţii şi distribuit către SMURD Iaşi.

Este foarte important acest elicopter pentru judeţul Suceava. Sunt tratative care s-au purtat de mult timp şi cred că acest punct de operare aeromedical care deserveşte întreaga zonă a Moldovei va permite salvarea mai multor vieţi. Sucevenii care au nevoie de ajutor vor putea beneficia astfel de intervenţii mai rapide iar gestionarea resurselor va fi mai eficientă, şansele de a salva vieţi fiind mai mari, a declarat Florin Sinescu prefectul judeţului Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.