Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Bonito, un fast-food cu preparate din pește și fructe de mare, la Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

De curând, în food court-ul Iulius Mall Suceava s-a deschis o nouă locaţie, care le propune pofticioşilor preparate delicioase din peşte şi fructe de mare.

Bonito este locul unde cei care preferă mâncarea sănătoasă şi savuroasă vor găsi meniuri pe gustul lor.

Bonito, un fast-food cu preparate din pește și fructe de mare, la Iulius Mall Suceava

Bonito îi îmbie pe clienţi cu o gamă variată de preparate din peşte şi fructe de mare, gătite la grătar sau la cuptor. Meniurile sunt realizate din ingrediente atent selectate şi mereu proaspete. Felurile de mâncare aromate pot fi alese gata preparate sau pot fi făcute pe comandă. Somon, păstrăv, dorada, rechin, caracatiţă şi creveţi la grătar, scoici în sos de vin, spaghete cu fructe de mare sau calamar pane sunt doar o parte dintre bunătăţile culinare pregătite de bucătarii Bonito. De asemenea, gurmanzii pot opta şi pentru mâncăruri cu specific marin, după reţete renumite: ciorbă cu perişoare din peşte, şalău cu legume, crap pe varză sau merluciu cu legume la cuptor. În oferta Bonito se regăsesc şi garnituri atent făcute, salată Caeser şi salată spaniolă. Pentru ca masa să fie completă, iubitorii de deserturi vor găsi prăjituri şi sucuri naturale din fructe.

Meniurile Bonito au preţuri avantajoase şi acoperă toate gusturile amatorilor gastronomiei pe bază de peşte şi fructe de mare. În plus, clienţii vor putea opta pentru meniul săptămânii şi meniuri promoţionale. Calitatea ingredientelor, varietatea şi savoarea reţetelor sunt elementele care fac din Bonito destinaţia ideală pentru toţi cei care vor să mănânce un preparat deosebit.

Publicitate

Comentarii (1)

  1. Iuliana

    Vreau și eu să lucrez la BONITO PIATRA NEAMȚ cu cine să iau legătura? Mulțumesc

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.