Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Brandul german dm drogerie markt a inaugurat primul magazin din județul Suceava în Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

Astăzi, brandul german dm drogerie markt a deschis, la parterul Iulius Mall, primul său magazin din județul Suceava. Cu ocazia inaugurării, dm își întâmpină clienții cu promoții, premii, sesiuni de răsfăț și activități pentru copii.

dm drogerie markt a pregătit trei zile cu discounturi și surprize, pentru a marca deschiderea magazinului de la parterul Iulius Mall Suceava. Clienții care vor veni la cumpărături astăzi se vor bucura de reduceri de 20% la toate produsele. Mâine, cei care vor trece pragul noii locații vor beneficia de sesiuni de make-up şi vor fi răsfăţaţi la massage corner. Sâmbătă, copiii sunt invitaţi să se joace în kids corner, iar cumpărătorii au şanse să câştige diverse premii, la Roata Norocului.

Unitatea de la Suceava este cea de-a treia deschisă într-un mall al grupului Iulius, după cele din Palas Mall și Iulius Mall Iași.

dm drogerie markt reprezintă unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine specializate în beauty, wellness, baby şi uz casnic şi a adus în România o gamă proprie de produse de calitate (Balea, babylove, Sundance…).

În magazin, clienţii au la dispoziţie o gamă extinsă şi completă de produse dedicate frumuseţii, îngrijirii copiilor, articole de igienă şi întreţinere a casei, precum şi alimente bio şi produse care pot ajuta la menţinerea sănătăţii.

Doamnele şi domnişoarele vor descoperi aici numeroase opţiuni în materie de cosmetice naturale, produse pentru îngrijirea tenului, corpului şi părului, dar şi pentru igiena orală şi parfumuri. Totodată, clienţii vor avea la dispoziție şi gama dmBio: sucuri naturale, articole bio, ceaiuri, suplimente nutritive, dar şi produse pentru diabetici sau fără gluten.

În România, dm drogerie markt are magazine deschise în oraşe precum: Timişoara, Iaşi, Bucureşti, Cluj-Napoca, Galaţi, Braşov, Constanţa, Sibiu şi altele.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.