Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Bucovina te colindă de Crăciun

Data publicării
Categoria

În pragul sărbătorilor de iarnă, locuitorii orașului Suceava sunt colindați la Bucovina.

Sucevenii care aleg să cumpere cadourile de Crăciun din Complexul Comercial Bucovina vor fi încântați de colindele celor mai talentați copii din oraș.

Pe 17, 18 si 20 Decembrie 2010 reprezentanții școlilor numerelor 1, 3, 4, 7, 9 si 10 se vor întrece în colinde în incinta Complexului Comercial Bucovina, iar pe 21 Decembrie 2010 școlile cu cele mai frumoase cântece de Crăciun vor oferi un recital de sărbătoare în marea finala.

Toți elevii participanți la preselecție vor fi primi cadouri de Crăciun, iar pentru ca Altex și Bucovina apreciază talentul elevilor suceveni, școala ce va fi desemnată câștigătoare va primi un videoproiector cu DVD player încorporat. Din juriul ce va desemna marea câștigătoare vor face parte atât reprezentanți Altex și Bucovina, cât și oficialități locale și reprezentanți mass-media.

Pe data de 21 Decembrie 2010, într-o atmosferă magică de sărbătoare, cinci dintre participanții la tombola campaniei Decoreaza cu bulina bradul de la Bucovina vor fi norocoșii ce vor pleca acasă cu premiile oferite de ALTEX și Complexul Comercial Bucovina: Sistem Home Cinema Sony, laptop Fujitsu, camera foto digitală Canon, microsistem audio Philips și cuptor cu microunde LG. Tragerea la sorți a câștigătorilor va fi precedată de finala concursului de colinde de Crăciun ce va răsuna la toate etajele Complexului Comercial Bucovina.

Pe 21 Decembrie 2010 se cântă colinde și se împodobește cu bulina bradul de la Bucovina! Timp de patru zile, magia și povestea se vor împleti cu colindele tradiționale de Crăciun, iar toți iubitorii de shopping vor fi colindați la Bucovina, principala destinație de sărbători.

Pe 21 Decembrie 2010, trăiește spiritul Crăciunului cu ALTEX și primește-n dar colinda Bucovina!

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.