Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Bucură-te de zilele de vară, în deplină siguranță, pe terasa foodcourt din Iulius Mall Suceava!

Data publicării
Categoria

Vrei să îți potolești foamea în cel mai rapid, ușor și delicios mod posibil? Găsești cea mai diversă și aromată ofertă culinară în zona de foodcourt a Iulius Mall Suceava, care s-a mutat pe terasă. Mesele sunt așezate astfel încât să se respecte distanța fizică și sunt igienizate permanent. Am creat, astfel, o atmosferă relaxată, în aer liber, ca să te poți bucura de zilele de vară alături de familie și de prieteni.

Zona de foodcourt a Iulius Mall Suceava dispune acum de o terasă, unde îți poți petrece timpul liber cu familia, prietenii sau colegii. Cu 20 de mese și o capacitate de 50 de locuri, spațiul special amenajat în aer liber le oferă clienților o experiență culinară inedită prin intermediul locațiilor cu specific internațional. Bucătăria chinezească a restaurantului Manay, delicioasele gogoși de la Donuterie, dar și restaurantele de tip fast food precum: McDonald’s, KFC, Mado, Mesopotamia, Spartan, Yumm și Fryday te așteaptă! Așa cum te-am obișnuit, am creat un spațiu care să se îmbine într-un design unitar şi care invită la recreere. Preparatele sunt achiziționate din interior, în regim to go, și pot fi savurate pe terasă. Consumul de mâncare și băuturi nu este permis în interior.

Contextul s-a schimbat, dar restaurantele din foodcourt și-au păstrat standardele de calitate și gustul. Siguranța ta este pe primul loc, astfel că pe terasă sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu poți împărți masa cu maximum încă trei prieteni și ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

Măsurile de protecție sunt implementate și în mall, unde magazinele te așteaptă cu Summer Sale. Din grijă pentru tine, fluxurile de acces s-au reorganizat, la intrare s-au instalat termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, dispensere cu dezinfectant și covoare impregnate cu substanțe active, sistemele de ventilație introduc 100% aer proaspăt și în mod frecvent se efectuează acțiuni de dezinfecție generală. Pentru menținerea distanțării fizice, s-a implementat și un sistem de tracking, care permite raportarea densității în timp real, dar și un program video online pentru ca tu să vezi gradul de ocupare în mall și parcare. De asemenea, pentru o bună informare a clienților, pe toate suporturile media sunt afișate recomandările pentru vizitatori, care vizează respectarea măsurilor de siguranță și de distanțare fizică, iar masca de protecție este obligatorie în mall. Lista completă a măsurilor de prevenire este disponibilă pe www.iuliusmall.com/suceava/siguranta/.

Pentru siguranța ta și a celor din jur, îți recomandăm să plătești cu ajutorul cardului, să păstrezi distanța față de ceilalți și să îți iei toate măsurile de protecție.