Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Reduceri remarcabile și vouchere cadou, la Shopping City Suceava

Data publicării
Categoria

​La Shopping City Suceava te poți bucura de produsele tale preferate, acum la preturi reduse cu pana la -70%.

Fie că ești pasionat de fashion, de sport, de accesorii sau ești mereu în căutarea celor mai bune oferte, acum ai un motiv în plus să vii la cumpărături. Pentru sesiuni de shopping cât mai reușite, magazinele te așteaptă cu reduceri la îmbrăcăminte, pentru adulți și copii, articole sportive, lenjerie, încălțăminte, bijuterii și accesorii, mobilă și decorațiuni, presă și librărie, optică medicală, farmacie și produse naturiste, electronice, electrocasnice și IT, pet shop și telefonie.
Înainte să pleci la cumpărături, verifică promoțiile existente în magazinele din Shopping City Suceava și completează lista de cumpărături cu produse la cele mai avantajoase prețuri. Pagina de oferte poate fi consultată oricând aici.
În plus, în perioada 2 – 5 iulie, Shopping City Suceava te pregătește pentru următoarea sesiune de cumpărături. În cadrul campaniei Mai multă eleganță, cumpărăturile clienților din această perioadă sunt răsplătite cu premii ce constau în vouchere de cumpărături în valoare de 70 de lei. După revendicarea premiilor, câștigătorii se pot bucura de o nouă sesiune de shopping în magazine recunoscute pentru cele mai stilate ținute și accesorii.
Pentru a deveni câștigători, cei care fac cumpărături în valoare de 350 de lei, din magazinele preferate din Shopping City Suceava, pe minimum două bonuri cumulate sau pe maximum trei, trebuie doar să se prezinte la Info Point, unde se vor înscrie în aplicația electronică. Odată înscriși, primesc pe loc unul dintre cele 300 de vouchere de cumpărături în valoare de 70 de lei.

Toți cei care doresc să facă cumpărături din magazinele din Shopping City Suceava o pot face zilnic, în mod sigur și responsabil, respectând măsurile preventive implementate de centrul comercial, de luni până sâmbătătă, între orele 09:00 – 21:00, și duminică, între orele 09:00 – 20:00.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.