Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Campania „România prinde rădăcini” revine la Suceava

Data publicării
Categoria

Conform Realitatea TV, sâmbătă, 24 aprilie 2010, Campania „România prinde rădăcini” iniţiată de acest post de televiziune cu sprijinul Petrom, Romsilva, al Consiliului Judeţean Suceava şi al Consiliul Local Câmpulung Moldovenesc, revine în judeţul Suceava, în comuna Sadova, zona Plaiul Ioanei, după ce anul trecut au contribuit la împădurirea unei zone din comuna Udeşti.

Zona vizată pentru acţiunea din acest an, a fost afectată de doborâturile de vânt din 2002, care au dus la dispariţia unor importante suprafeţe de pădure în tot judeţul, iar prin această acţine se vizează împădurirea a 6,7 hectare de teren.

Acţiunile din ziua împăduririi vor fi transmise în direct la Realitatea TV, în cadrul unor ediţii speciale realizate de Mihai Tatulici, iniţiatorul şi promotorul campaniei.

Promo

Comentarii (2)

  1. soitarau marius

    veniti shi in municipiul Fetesti,cartier Vlasca,autoritatile sunt indiferente,romii,romanii au taiat tot,cit mai curind posibil o sa o ia dealul la vale cu tot cu case.Jandarmii trec zilnic dar nimeni nu a luat nici o masura,este inadmisibil sa nu-i pese chiar nimanui.

    Răspunde

  2. Fly

    astazi a fost…am participat si eu :X….ce frumos a fost totul:X

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.