Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Când voi fi mare vreau să fiu DOCTOR, acum am nevoie de RECHIZITE!

Data publicării
Categoria

Copilul tău ce işi doreşte să fie când va fi mare? doctor, profesor, arhitect…toţi copii au vise…dar până la împlinirea viselor trebuie să termine o şcoală. Investeşte în educaţie şi ajută un copil să-şi continue studiile! ACUM au nevoie de rechizite!

În perioada 1 – 30 septembrie, Shopping City Suceava împreună cu hipermarket-ul Carrefour Suceava si Asociaţia „Mihail şi Gavril” organizează o campanie umanitară, cu scopul de a aduna rechizite şcolare pentru cei 115 copii de la centrul preotului Mihai Negrea, casa Vladimir din Vatra Dornei ( fostul Podu Cosnei). Acesti copii primesc din partea centrului o masă gratuită, ajutor la teme, haine şi rechizite, iar o parte dintre ei sunt şi cazaţi în cadrul centrului, fiind în grija lor încă de mici. Pentru aceşti copii, părintele Mihai Negrea a fost tată până în luna ianuarie a acestui an, când a trecut la cele veşnice, el fiind cel care a iniţiat toate acţiunile de binefacere legate de Podu Coşnei. În prezent responsabilitatile şi greutăţile au rămas pe doamna preoteasă şi pe parintii de la manastire care fac eforturi sa le ofere copiilor toate cele necesare.

Cum poți ajuta un copil să își continue studiile? Vino și DONEAZĂ rechizite!

Poţi şi tu să contribui la bucuria unor copii mai puţin norocoşi donând rechizite noi pentru ei. Ei au nevoie de ghiozdane, penare, caiete dictando, caiete de matematica, caiete studenşţeşti, coperte pentru caiete, stilouri şi rezerve, pixuri de diferite culori, creioane simple, creioane colorate, ascutitoare, radiere, carioci, blocuri de desen, acuarele, pensule, foarfece, lipici, hartie glasată, carton colorat.

Carrefour Suceava s-a alăturat acestei campanii umanitare şi va oferi centrului de copii urmatoarele rechizite: peste 730 de caiete, peste 1300 de instrumente de scris si de desen (creione, pixuri si pensule), 50 de blocuri de desen si 100 de seturi de acuarele.În cadrul campaniei, sunt amenajate 2 puncte de colectare, unul amplasat pe galerie, lângă Info Point, în faţa magazinului Pepco şi unul pe linia caselor de marcat a hipermarket-ului Carrefour Suceava, unde clienţii pot să doneze rechizite.
Dacă anul trecut Shopping City Suceava s-a implicat în proiectul “Bursa Prieteniei” pentru copii de liceu alături de Asociaţia “Salvaţi Copiii”, Suceava, anul acesta în prag de şcoală, Shopping City Suceava, atrage atenţia aupra cauzei copiilor din centrul părintelui Mihai Negrea (Podul Coşnei), oferind rechizite şcolare în valoare de 2000 lei.

Campania de donaţie se va desfăşura pe toata luna septembrie, iar donaţiile către centru, respectiv către Asociaţia „Mihail şi Gavril” (Podu Coşnei) prin intermediul căreia sunt ajutaţi copii orfani şi nevoiaşi, se vor face în 2 tranşe: o dată inainte de începerea şcolii – 7 Septembrie- şi o dată la finalul campaniei.
Astfel, in data de 7 septembrie, rechizitele vor fi donate de sponsorii campaniei, hipermarketulCarrefour Suceava şi Shopping City Suceava, împreună cu rechizitele donate de clienti catre centrul de zi de la Casa Vladimir, Vatra Dornei (Podu Coşnei), pentru ca şi ei să fie pregătiti de prima zi de şcoală.

Dacă încă nu ai terminat cumpărăturile pentru școala, adaugă pe lista ta câteva rechizite în plus, și donează-le la punctele de colectare.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.