Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Caravana Adevărul revine în judeţul Suceava cu oferte speciale

Data publicării
Categoria

Pasionaţii de lectură au la dispoziţie o ofertă largă de cărţi, tipărite de Editura Adevărul Holding, care pot fi cumpărate la preţuri promoţionale de la magazinul ambulant.

Caravana Adevărul va ajunge în judeţul Suceava în a doua săptămână a lunii mai. Locuitorii din municipiul Suceava interesaţi de colecţiile de carte ale Editurii Adevărul Holding pot merge pe 10 Mai 2012 în parcarea magazinului Bucovina, unde magazinul ambulant staţionează între orele 9:00 şi 17:00.

Pe 11 Mai 2012, caravana ajunge în oraşul Solca şi va staţiona la intrarea în Parcul Central. A doua zi, pe 12 Mai 2012, magazinul mobil va ajunge în Gura Humorului şi îi va aştepta pe cititori în faţa Hotelului Best Wester.

Editura Adevărul Holding a pregătit oferte speciale pentru pasionaţii de lectură. Astfel, volumele din Colecţia 100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibiliotecă pot fi achiziţionate cu doar 7,99 lei. Şi volumele din Colecţiile Delicii în bucătărie şi National Geographic costă doar 7,99 lei.

În acelaşi timp, orice DVD scos de Editura Adevărul Holding poate fi cumpărat cu 5 lei.

În plus, pasionaţii de lectură pot cumpăra de la Caravana Adevărul toate operele publicate de-a lungul timpului de Editura Adevărul Holding. Oferta completă de carte poate fi consultată pe AdevărulShop.ro.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.