Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Curs de inițiere pentru vârstnici în utilizarea calculatorului și a Internetului

Data publicării
Categoria

Sub semnul Anului european al îmbătrânirii active şi al solidarităţii între generaţii, începând de luni, 14 Mai 2012, Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Suceava, organizează un curs de inițiere în utilizarea calculatorului și a Internetului pentru vârstnici, la cerere.

Participanţii vor primi noţiuni fundamentale de procesare text, de navigare pe internet şi de folosire a poştei electronice. Activităţile se vor desfăşura la Centrul Judeţean de Formare Biblionet al bibliotecii.

Vârstnicii vor învăţa astfel, într-un curs ce se întinde pe durata a cinci zile, câte două ore pe zi, cum să folosească programele uzuale ale unui calculator, cum să redacteze un text, cum să conecteze camere foto sau video la calculator. De asemenea, pensionarii vor învaţa cum să navigheze pe Internet, cum să folosească motoarele de căutare, dar şi e-mailul, sau cum să socializeze online.

Persoanele interesate se pot înscrie la curs la secretariatul bibliotecii sau la numărul de telefon +4 0230 530 798, de luni până vineri, între orele 8:00 și 16:00.

Cursul este gratuit, iar întâlnirile vor fi de două ore zilnic timp de o săptămână pentru fiecare serie.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.