Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Care sunt locurile în care preferaţi să vă distraţi în Suceava?

Data publicării
Categoria

Marea masă a sucevenilor nu iese din casă decât dacă are vreo obligaţie. Acest gen vânează evenimente cu intrare liberă şi strigă în gura mare sau postează pe Internet că Suceava e un oraş mort şi nu ai ce face în el.

Pe de altă parte, există câteva sute de persoane care frecventează după preferinţe şi cultură anumite cluburi sau pub-uri în care se întâmplă evenimente pe gustul lor.

* voturile multiple sunt acceptate.

Publicitate

Comentarii (15)

 1. dinu

  altele

  Răspunde

  • ArTiStul

   Care?

   Răspunde

  • Doru

   Eu ma distrez la Club SELENA de obicei. Muzica e buna, nu ma calc in picoare cu nimeni, program interesant….. bauturile sunt la preturile din orice club.

   Răspunde

 2. cristi

  Giovani e misto. Pacat ca strica serile cu aia doi care canta. uteau sa cumpere niste cd-uri. Asa scapam de comentariile deplasate de mahala

  Răspunde

 3. med alexandru

  la fierarie rullz :)))

  Răspunde

 4. ciprian

  faina initiativa si foarte buna introducerea ta..am incercat mult sa-mi dau seama de ce suceava e un oras mort.. uneori iti zici ca nu prea ai unde pentru ca pana la urma daca stai sa te gandesti un pic s-au construit niste suri ieftine si se considera a fi locatii de fite..nu cred ca poti sa spui altceva despre padrino sau giovani..exact asta sunt: niste suri fara stil, fara personalitate. in babylon merg numai copii..nu stiu de unde se iau atatia.. si apoi realizezi ca daca totusi se face ceva mai scump nu ai clienti pt ca exact asa cum ai spus toata lumea cauta numai intrare libera si sa cheltuie numai vreo 10 lei pe seara. uite ala din centru care s-a inchis. columna..era chiar misto dar de ce nu a mers…la lume ii era frica ca acolo ar fi cam scump si nu mergeau, iar localul chiar era misto poti zice.. eu cred ca unul dintre raspunsuri ar fi urmatorul..suceava este centru universitar dar nu e un centru prea mare iar apoi aici vin cu preponderenta studenti mai saraci sa zicem asa. pt ca de ce sa mergi la suceava daca poti opta pt iasi, nu? astfel toti cei din jurul sucevei si din bt care nu au prea multi bani dar vor sa faca o facultate vin aici. ca si eu daca mi-as fi permis probabil m-as fi dus la iasi.. cred ca e un rationament corect. in suceava nu sunt oameni care sa cheltuie, asta-i problema..iar aia care cheltuie sunt de multe ori altfel decat noi restul..nu-si mai incap in piele si nu ai loc de ei, ei de fapt fiind doar niste „tarani” de suceava ( scuze de expresie). poate intr-o zi o sa fie mai bine…

  Răspunde

 5. Alla

  Salzburg Cafe ruleaza.

  Răspunde

 6. John

  La Bizz Cafe, nou deschisa pe strada Tipografiei, e foarte placut. Am fost cateva seri si serviciile sunt OK, atmosfera chiar faina.

  Răspunde

  • Alex

   De acord, mi-a placut mult atmosfera. Mai nou au bere nefiltrata germana Weissbier excelenta la doar 5lei, pret fff bun!

   Răspunde

  • Alex

   Am trecut astazi pe la BIZZ Cafe si am avut surpriza ca s-a deschis terasa. Arata ffff chic.
   Vin maine seara cu baietii la o Guiness!

   Răspunde

 7. Dana

  old times

  Răspunde

 8. Roxana

  VOX VOX VOX VOX VOX si iara VOX :D

  Răspunde

 9. Dudu

  Vox :) chiar daca merg destul de rar,dar imi place atmosfera si oamenii. Bafta!

  Răspunde

 10. rannili

  de barok isi mai aduce cineva aminte ?…..ce petreceri erau ……!!!

  Răspunde

  • David

   E super programul muzical de la SALZBURG CAFE! Are cineva habar cum ii cheama pe muzicieni?

   Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.