Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Cartierul Zamca uitat de autorități

Data publicării
Categoria

Mai mulţi locuitori ai cartierului Zamca ne-au sesizat astăzi faptul că au ajuns la limita răbdării în ce priveşte modul cum sunt trataţi atât de Primăria Municipiului Suceava, cât şi de firmele care efectuează lucrări în zonă. Acest lucru se datoarează, în special, faptului că în cursul zilei de astăzi a fost sistată alimentarea cu apă a întregului cartier, fără ca niciuna din autorităţile compentente să se deranjeze să anunţe din timp acest disconfort creat locuitorilor din această zonă.

Oamenii s-au mai plâns şi de modul în care E-On Gaz efectueatză lucrările de modernizare a infrastructurii proprii, aceştia părăsind lucrările încă din preajma Crăciunului, lăsând în urma lor gropi nesemnalizate şi grămezi de pământ, care datorită condiţiilor atmosferice din ultima perioadă s-au transformat în munţi de noroi şi adevărate capcane pentru cei care încearcă să-şi parcheze maşinile în preajma lor.

Dacă acum câţi ani, mai marii oraşului se gândeau să extindă suprafaţa urbei prin integrarea în cadrul acesteia, sub formă de cartiere, a localităţilor limitrofe, probabil ar fi util să se gândescă întâi, dacă nu ar trebui să redefinească noţiunea de cartier sucevean.

În cazul în care aveţi fotografii sau înregistrări video legate de cazuri asemnănătoare, vă rugăm să ni le puneţi la dipoziţie la adresa de e-mail OrasulSUCEAVA@OrasulSUCEAVA.ro.

Publicitate

Comentarii (3)

 1. happy

  Nu exista notiunea de semnalizare a lucrarilor efectuate la drum. Cand au inceput sa sape drumul si sa inchida strada Zamca am trebuit sa ma cert cu Dl inginer si cu soferii de pe masini ca drumul nu trebuie sa fie blocat daca lucreaza numai pe un sens. Replica lor a fost ca politia le da dreptul sa inchida. Acum morala: eu vin de pe Marasesti trec de blocajul de la Pedagogic ajung la semafor si stanga spre Zamca inchis, dreapta spre Turnu rosu inchis. Sunt obligat sa cobor spre serpentine sa pot intoarce si trece pe toate sensurile unice din cartier sa ajung acasa. Politia s-a sesizat mult mai tarziu si a inchis sensul, pana atunci puneam la rece in frigiderul celor implicati toate felurile de carneturi.
  Cand vom incepe sa pedepsim greselile lor? Abia atunci ne indreptam si noi spre civilizatie.

  Răspunde

 2. cleo

  si ii pasa cuiva?

  Răspunde

 3. happy

  absolut nimanui… doar ei se fac ca le pasa

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.