Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Phoenix – un nou magazin în Shopping City Suceava

Data publicării
Categoria

Magazinul Phoenix reuneşte trei importanţi producători locali de confecţii de damă: Iulia Fashion, Texval şi Magnetic Style. Deschiderea acestui prim magazin vine ca o confirmare a experienţei celor trei firme ce vor să ofere produse cu design unic, la preţ de producător.

Calitatea execuţiei şi designul modern asigurate în atelierele proprii de producţie, materialele de foarte bună calitate şi gama variată de articole sunt caracteristicile comune ale celor trei branduri ce pot fi regăsite în magazinul Phoenix. Fie că sunteţi în căutarea unei ţinute office, casual sau elegantă, cu siguranţă în magazinul Phoenix veţi găsi îmbrăcămintea potrivită stilului dumneavoastră şi ocaziei, având la dispoziţie articole pentru orice vârstă şi conformaţie: bluze, cămăşi, fuste, pantaloni, rochii, sacouri, jachete şi compleuri produse în serii mici sau chiar unicat.

Phoenix / Shopping City Suceava

Iulia Fashion este unul din producatorii cu tradiţie din Suceava, realizând confecţii de dama de peste 18 ani. Ţinutele Iulia Fashion păstrează o linie clasică, elegantă, ce conferă distincţie, într-o gamă largă de mărimi (38-54).

Texval activează pe piaţa confecţiilor de dama de peste 15 ani. Ţinutele propuse de Texval sunt în principal clasice şi se adresează doamnelor şi domnişoarelor ce sunt în căutarea mărimilor mari pentru îmbrăcăminte (40-60).

Magnetic Style este un brand nou în domeniul confecţiilor de damă ce propune o perspectivă moderna. Sub marca Magnetic Style puteţi găsi costume office, dar şi rochii de seară şi vestimentaţie pentru evenimente speciale.

Publicitate

Comentarii (2)

 1. Camelia

  Exista un site unde pot fi vazut si comndate online produse magnetic style?

  Răspunde

 2. Maciuca Lucica

  Exista un site unde pot fi vazut si comndate online produse magnetic style?
  Sunt incantata si interesata de produsele dumneavoastra!
  Toate cele bune!
  Astept raspuns!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.