Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Cărtureşti sărbătoreşte 14 ani

Data publicării
Categoria

Sâmbătă, 22 Noiembrie, Cărtureşti sărbătoreşte 14 ani de la deschiderea primei librării cu carte, ceai, muzică și dichis.

Pentru că am ajuns la vârsta la care se eliberează buletinul, sărbătorim momentul alături de prietenii Cărturești, cărora le facem – pentru o zi – buletine de cititor. Cine vine la Cărturești sâmbătă se poate fotografia în ipostaze literare (ca Don Quijote, Ema Bovary sau alt personaj preferat) cu ajutorul unei recuzite care poartă semnătura ilustratoarei Maria Surducan.

În plus, toate librăriile Cărturești din București și din țară își vor aștepta cititorii cu ceai și biscuiți din partea casei.

De asemenea, se dă startul tombolei Cărțile Anului la Cărturești, ajunsă acum la cea de-a doua ediție. Pentru că cititorul are întotdeauna dreptate, sunteți invitați să alegeți cărțile anului 2014 dintr-o listă de nominlizări propusă de librarii Cărturești. Formularele pot fi completate în librărie și – dacă vă poartă noroc – vă pot aduce unul dintre cele 17 vouchere în valoare de 200 lei trase la sorți la finalul campaniei.

Începând cu ora 18:00, micii cititori la o seară magică cu Poveşti de iarnă.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.