Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Delicii culinare turcești, la Sofra, în food court-ul Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

Clienţii Iulius Mall Suceava pasionaţi de gastronomia orientală au o nouă destinaţie pentru a savura preparate specifice. Sofra este cea mai nouă locaţie din food court, dedicată celor care preferă deliciile culinare turceşti.

Sofra le oferă pofticioşilor un meniu savuros, care include cele mai apreciate feluri de mâncare turceşti. Clienţii se vor putea delecta cu un kebab realizat după reţete autentice, din carne de berbecuţ. Tot aici vor găsi celebrele baclavale intens însiropate şi kadayif cu fistic. Preparatele Sofra sunt atractive atât prin gustul aromat, cât şi prin preţurile avantajoase.

Din dorinţa de a oferi experienţa veritabilă a artei culinare turceşti, mirodeniile sunt aduse direct din Istanbul, oraşul renumit pe întreg mapamondul ca fiind paradisul condimentelor. Mai mult, bucătarul Sofra este de origine turcă, având o bogată experinţă în bucătăria orientală.

Iulius Mall Suceava vă invită să luaţi masa la Sofra, un spaţiu inspirat din surprinzătoarea gastronomie a ţării celor două continente, Asia şi Europa.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.