Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Ce este marginea casei la casino?

Data publicării
Categoria

Indiferent dacă preferi sloturile sau Maxbet pariuri sportive, pentru a beneficia de cele mai bune șanse de câștig, este întotdeauna important să acorzi atenție câtorva aspecte. Unul dintre factorii care influențează câștigurile tale se referă la marginea casei. Ce este aceasta și cum te influențează? Vom vedea în continuare!

Această margine a casei poate fi enunțată și ca fiind „profitul mediu pe care un cazino se poate aștepta să îl obțină din pariul unui jucător”. În termeni tehnici, este raportul dintre suma de bani pierdută și suma totală de bani care a fost pariată.
De exemplu, avantajul casei la blackjack este un minuscul 0,5%, ceea ce înseamnă că pentru fiecare 1.000 de lei care sunt pariați, se vor câștiga în medie 5 lei. Chiar și într-un astfel de joc în care avantajul casei este minuscul, potențialul de profit poate fi uriaș.
Când vine vorba de cazinourile online, lucrurile nu stau diferit. Aceste site-uri trăiesc din avantajele încorporate care pot fi găsite în toate jocurile lor. Acest avantaj le oferă avantajul pe termen lung, ceea ce înseamnă că au garanția că vor face bani cu cât trece mai mult timp.

De ce este important avantajul casei?
Pentru cazinouri, avantajul casei este important pentru că este modul lor de a face profit. Cazinourile fac atât de mulți bani din ea încât își permit să ofere recompense jucătorilor cu mulți bani, să ofere recompense jucătorilor recurenți și chiar să ofere bonusuri mari la depunere în cazul cazinourilor online.
Pentru jucători, avantajul casei este important pentru că îți permite să știi cât de repede te poți aștepta să-ți pierzi banii. Scopul jocurilor de noroc este de a te distra, așa că, în calitate de jucător, sarcina ta este de a maximiza cantitatea de distracție pe care o ai pentru fiecare ban pe care îl cheltuiești.
Cu cât avantajul casei este mai mare, cu atât vei avea parte de mai puțină distracție. Motivul este simplu: nu vei putea juca pentru o perioadă prea lungă de timp.
Acesta este motivul pentru care este important să fii atent la situațiile în care marja este cea mai mare, astfel încât să poți evita acele jocuri, dacă este posibil. Din nefericire, majoritatea site-urilor de jocuri de noroc fac imposibilă evitarea acestor jocuri în timpul fazei de bonus, în timp ce îndeplinești cerințele de joc.

Care sunt jocurile cu cel mai mare și cel mai mic avantaj al casei?
Jocurile care sunt notorii pentru că au o margine a casei mare sunt păcănelele și Keno. Avantajul casei la Keno poate fi de peste 25%, ceea ce este o nebunie. Acest lucru este de peste 50 de ori mai mare decât avantajul casei la un joc precum blackjack.
În ceea ce privește avantajul casei, jocurile de păcănele sunt, de asemenea, îngrozitoare pentru jucător. Pariurile au loc mult mai repede la jocurile de sloturi decât la alte jocuri, ceea ce mărește profitul cazinoului pe oră. Acesta este principalul motiv pentru care jocurile de sloturi sunt singurele care contribuie cu 100% la cerințele de joc ale bonusurilor de depunere ale majorității cazinourilor. Sloturile reprezintă cel puțin 80% din ofertele de jocuri ale majorității cazinourilor online, ceea ce face dificilă evitarea avantajului casei pe care acestea îl posedă.
Jocul cu cel mai mic avantaj al casei va fi întotdeauna blackjack. Avantajul aici este de doar 0,5%, ceea ce înseamnă că vei pierde doar 5 lei pentru fiecare 1.000 de lei pe care îi pariezi. Alte jocuri cu o margine a casei foarte mică sunt baccarat, Pai Gow, Pai Gow Poker și video poker.
Mai jos este o listă cu câteva jocuri populare și marginea medie a casei care le este asociată:
Baccarat – 1%
Blackjack – 0,5%.
Caribbean Stud Poker – 5%.
Keno – 25%+
Let It Ride – 3,5%.
Pai Gow – 1.5%
Ruleta Single Zero – 2.7%
Ruleta Double Zero – 5.26%
Slot Machines – 2%-15%
Video Poker – 0,5%.
Spanish 21 – 0,7%.
Three Card Poker – 3.3%.
Sic Bo – 8%.
Zaruri – 1,5%.

Cum poți lupta împotriva avantajului casei?
Nu poți învinge avantajul casei, dar cu siguranță poți lupta împotriva acestuia și poți încerca să reduci pierderile. Aceasta ar trebui să fie atitudinea fiecărui jucător. Șansele de câștig nu sunt realiste pe termen lung pentru toate jocurile de cazino, așa că ar trebui să te concentrezi în primul rând pe distracție.
O modalitate de a maximiza această distracție este să alegi jocurile care au cel mai mic avantaj al casei. Acest lucru ar putea părea o chestie de la sine înțeleasă, dar realitatea tinde să ne contrazică.
Cei mai mulți oameni fie cred că marginea casei este un mit, fie se conving că aceste jocuri pot fi învinse dacă sunt suficient de norocoși. Dar în jocurile cu un avantaj mare al casei, nu vei face decât să pierzi banii mai repede. Acest lucru este susținut de o matematică precisă și nu există nicio modalitate de a contesta acest fapt simplu.
Odată ce ai găsit un joc care are un avantaj al casei suficient de mic pentru a fi pe placul tău, poți începe să exersezi acel joc pentru a-ți îmbunătăți abilitățile. Acest lucru este aplicabil la jocuri precum video poker și blackjack, unde propriile abilități de luare a deciziilor determină cât de mare este avantajul casei la un moment dat.
Chiar dacă joci perfect, casa tot are un avantaj. Cu toate acestea, este posibil să minimizezi acest avantaj cu o strategie bună. Multe dintre aceste strategii de pariere și strategii de joc pot fi găsite pe internet.

Concluzie
Pentru a rezuma lucrurile, avantajul casei este un imbatabil și de netăgăduit în fiecare cazino online. Unele jocuri au o margine mai mare decât altele, indiferent cât de bine le jucați. Singurele două modalități de a evita avantajul casei sunt să nu joci deloc sau să găsești un joc în care poți avea un avantaj, cum ar fi pokerul.
Din moment ce nu poți învinge avantajul casei, principalul tău obiectiv ar trebui să fie distracția. Ținând cont de acest lucru, există mai multe lucruri pe care le poți face pentru a încerca să maximizezi cantitatea totală de distracție de care ai parte.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.