Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Ce să faci într-o zi ploioasă de toamnă în Suceava?

Data publicării
Categoria

Vizitezi – sau trăiești în – Suceava și vremea nu este într-atât de bună încât să faci ce ți-ai dorit? Nu-ți fă griji – în ziua de astăzi există câte o soluție pentru fiecare problemă, inclusiv pentru cele de genul.

Chiar dacă nu mai poți vizita parcuri și obiective turistice, există destul de multe lucruri pe care le poți face. Totuși, dacă ești în călătorie, va trebui să te resemnezi cu faptul că această zi se va simți practic pierdută. O poți totuși salva dacă alegi să cinezi într-unul din restaurantele elegante din acest oraș, desigur!

Să cauți refugiu într-o cafenea
Dacă te prinde ploaia după ce ai ieșit din casă, vei fi fericit să auzi că Suceava este plină de cafenele inedite. Tot ce trebuie să faci este să alegi una care îți place. Înăuntru, te poți bucura de o cafea sau un ceai cald, după preferințe.
Dacă te așteptai la o zi plină de distracție, nu te îngrijora! Nu uita de dispozitivul tău mobil. Acesta îți oferă posibilitatea de a juca jocuri video sau chiar jocuri online pacanele pentru un plus de amuzament. Faptul că vei fi înconjurat de căldura unei cafenele va face lucrurile mult mai plăcute.

Distrează-te într-o sală de jocuri
Ai chef de bowling, biliard sau poate chiar de jocuri video într-o sală tradițională de jocuri? Orașul Suceava este alături de tine. De altfel, aceste activități – anume jocurile de interior – sunt la mare căutare toamna, mai ales în zilele ploioase.
Din fericire, există destul de multe jocuri pe care le poți juca și singur într-o astfel de sală. Evident, nu spune nimeni că nu poți încerca să te alături unui grup care deja joacă dacă vrei să te bucuri și tu de bowling sau biliard.
Pentru a găsi aceste săli de jocuri, recomandat este să apelezi la Google Maps, implicit la recenziile lăsate de alți clienți. Astfel, vei găsi doar cele mai bune experiențe!

Vizitează un muzeu sucevean
Orașul Suceava este încărcat de cultură. Pe lângă muzee, poți face o oprire și la planetariul din Suceava. Acesta a fost pus la punct de Muzeul Bucovinean, un alt loc pe care îl poți vizita dacă vremea este mult prea ploioasă.
Muzeul de Istorie, Muzeul de Științele Naturii și nu numai sunt doar câteva dintre locațiile pe care le poți explora. Desigur, totul devine mult mai interesant dacă nu ai mai vizitat aceste locații până acum.
Evident, există multe alte locații în aer liber pline de istorie și de cultură. Dacă ai echipamentul necesar explorării pe timp de ploaie, poți încerca să le vizitezi și pe acestea.

Relaxează-te acasă, alături de o carte bună
Pentru mulți, cel mai bun mod de a petrece o zi ploioasă și mohorâtă este în confortul propriei case, de obicei alături de o carte bună. Desigur, poți înlocui oricând cartea cu un film sau un serial și evident, cu o cină pe cinste.
Dacă locuiești în Suceava, zilele ploioase pot sa nu fie interesante, din moment ce ai explorat deja orașul în toate stările acestuia. În acest caz, nivelul maxim de distracție – sau de relaxare – poate fi atins acasă. Fie că este vorba despre o carte bună, un joc video, sau o rundă de păcănele online, vei uita cu siguranță de ploaie.

Nu trebuie să uiți, totuși, de prieteni
Zilele ploioase capătă un nou înțeles atunci când le petreci cu prietenii, apropiații sau familia. Pe scurt, nici nu vei simți că afară plouă, că este răcoare și că vremea este în general, mohorâtă. Tot ce trebuie să faci este să inviți prietenii la tine și să începeți o sesiune de jocuri de societate sau de masă.
Cărți, poker, sau chiar o partidă de rumi este ideală atunci când ploaia pare că nu se mai oprește! Desigur, trebuie să fii destul de convingător pentru a-ți aduce prietenii acasă sau la o cafenea!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.