Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Cel mai nou multiplex din oraş se deschide în Shopping City Suceava

Data publicării
Categoria

Shopping City Suceava le aduce sucevenilor un nou multiplex. Cine Grand va deschide anul acesta un nou cinematograf în Suceava, în incinta complexului comercial Shopping City Suceava. Astfel, lanțul internațional de cinematografe Cine Grand continuă investițiile în regiune, lansând în 2016 cel de-al doilea cinematograf din partea de nord a țării.

Deschiderea unui cinematograf în incinta Shopping City Suceava face parte din strategia centrului comercial de a-și întări prezența pe piața de retail din regiune. Astfel, în 2016, Shopping City Suceava crește numărul de opțiuni pe care le oferă clienților săi în ceea ce privește petrecerea timpului liber.

„Din dorinţa de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri și de a oferi o paletă cât mai variată de servicii, ne bucurăm să anunțăm colaborarea dintre operatorul de cinematografe Cine Grand și Shopping City Suceava. Clienţii care vor vizita în 2016 centrul nostru comercial se vor putea bucura de servicii complete de retail și divertisment, în condiții excelente. Suntem extrem de încântați de parteneriatul cu Cine Grand și suntem siguri că prezența Cine Grand în Suceava va fi un plus pentru comunitate,” a declarat Mircea Petrariu, Center Manager Shopping City Suceava.

Deschiderea unui nou multiplex Cine Grand în Shopping City Suceava reprezintă pentru brand o continuare a investițiilor pe care le face în România. „Așa cum ne-am propus încă de la deschiderea primului multiplex Cine Grand în România, continuăm să investim și să creștem numărul cinematografelor noastre pe plan naţional. Un pas în acest sens este, bineînțeles, deschiderea unui nou multiplex, anul acesta, în Suceava” a declarat Amitabh Vardhan, CEO Cine Grand.

În 2016, Shopping City Suceava continuă procesul de consolidare a prezenței brandului pe piața de retail din județul Suceava și din regiune, unul dintre proiectele care îndeplinește această misiune fiind deschiderea unui multiplex. Cine Grand, un brand renumit la nivel international, atât în Europa și Asia, cât și în SUA, va inaugura un cinematograf și în incinta centrului comercial din Suceava.