Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Cetatea de Scaun a Sucevei promovată la a V-a ediţie a „Târgului European al Castelelor” de la Castelul Corvinilor – Hunedoara

Data publicării
Categoria

Muzeul Bucovinei este invitat să participe în perioada 24-25 mai 2019, la a V-a ediţie a TÂRGULUI EUROPEAN AL CASTELELOR.

Evenimentul, unic în România, organizat de Primăria Municipiului Hunedoara împreună cu Muzeul Castelul Corvinilor, se desfășoară la Castelul Corvinilor şi are drept scop promovarea monumentelor istorice iconice, cu valoare cultural-turistică deosebită, din ţară şi din Europa.

La ediţia din acest an a „Târgului European al Castelelor” vor fi prezente 25 de obiective istorice din ţară şi din străinătate, care îşi vor face cunoscută oferta cultural-turistică şi îşi vor prezenta principalele elemente de atracție ale obiectivelor culturale pe care le reprezintă.

Cu această ocazie, specialiştii Biroului Educaţie, Marketing şi Comunicare din cadrul Muzeului Bucovinei vor promova Cetatea de Scaun a Sucevei şi vor prezenta publicului participant materiale de promovare şi informare despre obiectivele Muzeului Bucovinei şi atracțiile turistice ale judeţului Suceava.