Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Chic aduce în Iulius Mall haine elegante pentru femeile romantice

Data publicării
Categoria

Chic şi-a propus să încânte mai ales femeile din nordul ţării cu ţinutele sale de zi, elegante, comode şi în tendinţele acestei veri, expuse în noul său magazin din Iulius Mall Suceava.

Colecţia Chic se adresează în special femeilor romantice, dar este pretabilă mai multor stiluri vestimentare: urban, extravagant, non-conformist. Într-o paletă bogată de culori şi imprimeuri, din materiale vaporoase şi răcoroase, unele produse conţin motive inspirate din folclor, altele au aplicaţii subtile sau inserţii strălucitoare de paiete, pietre ori mărgele. Colecţia se defineşte mai ales prin romantism şi eleganţă şi se adresează femeilor active, până în 40 de ani.

Vitrinele preţios amenajate, cu decoruri în alb şi negru din pene de struţ, sunt încadrate între Bigotti şi Sabrini, la parterul Iulius Mall. Magazinul, atractiv amenajat şi spaţios, are pe umeraşe nu doar rochii, pantaloni, bluze şi kaftane în croiuri de ultim moment, dar şi accesorii, majoritatea aduse de peste hotare. Bumbacul, mătasea, şifonul şi vâscoza predomină la capitolul ţesături. Modelele, de la clasic spre ultramodern, sunt nu doar comode, ci uşor de asortat cu garderoba oricărei femei. Preţurile sunt mai mult decât tentante: pleacă de la 29,9 lei şi nu depăşesc 299,9 lei (pentru rochii foarte de elegante).

Şi bărbaţii au spaţiu generos rezervat în noul magazin Chic. Mai ales tricouri şi cămăşi în culorile verii sau în nuanţe închise, clasice, găsesc aici domnii care ţin neapărat să fie şic.

Publicitate

Comentarii (1)

  1. AMY

    SUPER

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.