Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Concertul Filarmonii din Stat Botoșani, la Iulius Mall Suceava: sute de persoane în public, muzică bună și o atmosferă extraordinară

Data publicării
Categoria

Partituri celebre de muzică clasică, instrumentiști talentați ai orchestrei Filarmonicii de Stat Botoșani, vocea puternică a sopranei Mediana Vlad, public numeros și aplauze frenetice au fost coordonatele unei seri de sâmbătă speciale, petrecută la Iulius Mall Suceava.

Cadoul muzical oferit de Iulius Mall Suceava și susținut de orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani a cucerit sute de melomani sau simpli curioși. Fie că au venit special pentru a asculta concertul de muzică simfonică, fie că erau la cumpărături în Iulius Mall, cu toții s-au delectat cu un spectacol cu adevărat aparte. Prezenți pentru a doua oară la Iulius Mall, instrumentiștii orchestrei Filarmonicii de Stat Botoșani, sub bagheta dirijorului Tiberiu Oprea, i-au încântat pe cei prezenți cu măiestria lor. Concertul a fost completat de vocea impresionantă a sopranei Mediana Vlad, solistă a Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din București, care a interpretat pasaje din opere celebre.

„Concertul Extraordinar de Paște” a inclus partituri semnate de mari compozitori, precum J. Strauss, P. I. Ceaikovski, W. A. Mozart, L. Bernstein, Fr. Suppé, Ch. Gounod, P. Mascagni, L. Delibes și A. Dvořák. Spectacolul s-a dovedit a fi un veritabil regal al muzicii simfonice, care s-a bucurat de aprecierea publicului. Cei prezenți i-au răsplătit pe artiști cu aplauze și au solicitat de mai multe ori să se repete momentele artistice, din dorința de a-i asculta cât mai mult.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.