Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Consultații gratuite de pregătire a examenului de Bacalaureat la USV

Data publicării
Categoria

Începând cu sfârșitul lunii februarie, cadre didactice de la Universitatea Ştefan cel Mare Suceava (USV) vor organiza consultații cu elevii de liceu în vederea pregătirii pentru susținerea examenului de Bacalaureat.

Orarul de consultații gratuite este disponibil la adresa usv.ro, prin accesarea butonului Consultații bacalaureat.

Disciplinele pentru care se organizează cursuri de pregătire sunt Limba și Literatura română, Matematica, Informatica, Fizica, Istorie, Filosofie, Geografie, Logică, Economie.

Întrucât conținuturile vizate sunt din toți cei patru ani de liceu, la pregătire vor putea participa nu doar elevii claselor a XII-a, ci și din clasele anterioare.

Consultațiile sunt concepute sub forma unor module interactive și vor putea fi personalizate în funcție de nivelul de pregătire al elevilor participanți.

Programul de pregătire se înscrie în cadrul acțiunilor organizate de USV pentru îmbunătățirea rezultatelor obținute la examenul de bacalaureat. Prin profesionalismul profesorilor săi, USV dorește să contribuie la obținerea unor rezultate notabile de către elevii de liceu din Suceava și din județele învecinate.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.