Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Crucea Roșie Română, cu sprijinul BCR, va distribui către familiile afectate de inundații din județul Suceava, 73 de kituri de bucătărie

Data publicării
Categoria

Pe baza anchetelor sociale, realizate de filiala de Cruce Roşie Suceava, au fost întocmite proiecte de susţinere pe termen mediu pentru persoanele afectate de inundații. Astfel, în data de 12 Octombrie 2010, 73 de aragazuri, 73 de butelii pentru aragaz şi 73 de seturi de vase de bucătărie vor fi distribuite către familiile rămase fără locuință din județ.

Achiziţia acestor materiale a fost posibilă datorită donaţiei făcută de Banca Comercială Română care s-a alăturat apelului Crucii Roșii de ajutorare a victimelor inundațiilor cu o donaţie de 16 000 de euro.

Considerăm că la ora actuală, nevoile umanitare de urgenţă şi cele imediate au fost acoperite sau se află în curs de acoperire, prin urmare eforturile noastre în zonă vor fi orientate către sprijinul pe termen mediu şi pentru refacere. Mulţumim partenerilor noştri, BCR pentru susţinerea apelului Crucii Roşii Române şi pentru solidaritatea manifestată faţă de victimele acestei catastrofe!, a declarat directorul general al Crucii Roşii Române, domnul Ioan Silviu Lefter.

Atât Crucea Roşie Română, cât şi BCR au considerat oportun ca donaţia să fie utilizată într-un proiect de susţinere a familiilor cele mai afectate din zonele inundate cu materiale care să ofere suport până la refacerea locuinţelor. Alte 10 kituri de bucătărie vor fi distribuite astăzi în județul Neamț.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.