Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Demersuri la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru a schimba destinația locuințelor din casele naționalizate

Data publicării
Categoria

În blocurile ANL din zona Metrou din cele 40 de locuințe oferite pentru chiriașii din casele naționalizate, la ora actuală sunt ocupate doar 15 apartamente. Acest lucru se datorează faptului că multe din persoanele în cauză au câștigat procesele în instanță și nu s-au mai mutat în aceste locuințe.

În acest context, s-au făcut demersuri la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru a schimba destinația acestor apartamente, din locuințe pentru chiriașii din casele naționalizate în locuințe sociale. Din păcate, această cerere a fost respinsă, a declarat primarul Ion Lungu în cadrul conferinței de presă săptămânale. Cu toate acestea, se intenționează înaintarea unor noi demersuri în acest sens pentru ca până la noul sezon rece aceste apartamente să fie locuite.

În măsura în care aceste blocuri nu sunt locuite decât de patru sau cinci persoane, construcțiile riscă să se deterioreze cu timpul. Ceva mai bună este situația blocurilor 20, 21 și 22 din aceeași zonă unde în jur de 15 apartamente au început să fie locuite, fiind achitate sumele restante.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.