Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Edward Bernays – Relaţii Publice

Data publicării
Categoria

Alexandria Librării recomandă luna aceasta cartea Relaţii Publice scrisă de Edward L. Bernays în anul 1945 şi editată pentru prima dată în România de Alexandria Publishing House. Cartea reprezintă un adevărat manual de PR, un instrument indispensabil pentru toţi cei care se pregătesc să devină specialişti în comunicare, jurnalism, marketing…

Cele trei elemente ale relatiilor publice sunt practic la fel de vechi ca si societatea însasi: informarea publicului, convingerea oamenilor sau corelarea oamenilor cu oameni. Bineînteles, instrumentele si metodele pentru a atinge aceste obiective s-au schimbat în masura în care si societatea s-a schimbat.

Relațiile publice asigură cunoștințele și tehnicile care îi abilitează pe lideri să fie mai eficienți. Într-o democrație, actul de a conduce este dependent de înțelegerea publicului și de a ști cum să-l atingi.
Activitatea de relații publice transforma competitia, un alt motor al societății noastre, în ceva mai eficient și mai productiv. Lucruri și idei concurează pentru interesul și sprijinul publicului, pentru a-l face să adere la credințe și acțiuni existente, pentru a-l face să se convertească la acestea sau să le nege.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.