Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Eveniment SEO & SEM în Iași

Data publicării
Autor
Alexandru Ifrim

Constat cu bucurie că încep să se organizeze din ce în ce mai multe evenimente în afara Bucureștiului și asta nu poate decât să mă bucure. Vă spun acest lucru, pentru că tocmai am descoperit unul pe care nu ar trebui să îl ratați.

Este vorba despre IMTO SEO & SEM ce are loc pe 22 Octombrie 2010 în Iași. Un eveniment ce cuprinde 2 zile axate exclusiv pe workshop-uri, studii de caz, interacţiune, și soluţii concrete. Alături de o serie de invitați capabili să răspundă oricărei întrebări, evenimentul se adresează companiilor care doresc să integreze campanii de SEO și SEM, care vor să își optimizeze conversiile și să integreze aceste unelte în mixul de marketing.

Aflat la a 3-a editie, IMTO s-a cristalizat într-un concept matur. Am decis să ne focusăm pe evenimente restranse, cu un volum foarte dens de informație și o interacțiune continuă între vorbitori și participanți. Cred că în 2010 și în anii următori vom vedea o cerere din ce în ce mai mare pentru workshop-uri, training-uri și cursuri de nișă. Audiența care a trecut prin conferințele din anii anteriori se specializează și dezvoltă dorințe și nevoi din ce în ce mai concrete – a declarat Ciprian Gavriliu, managing director PlayTheBalls.

Cei care vă vor răspunde la întrebări vor fi: Adriana Iordan, Ciprian Gavriliu, Bogdan Aron, Claudiu Murariu, Ionuţ Munteanu, Gabriel Curcudel, Gabi Nistoran, Cristina Andrei și Răzvan Alexa.

Altfel spus, un eveniment special conceput pentru acei ce doresc informații despre SEO și SEM, la câțiva pași de Suceava. Sună interesant?

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.