Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Evenimente dedicate Zilei Copiilor, la Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

Anul acesta, prichindeii vor fi sărbătoriți la Iulius Mall Suceava nu doar o zi, ci două: pe 1 Iunie 2016, de Ziua Copilului, dar și sâmbătă, pe 4 Iunie 2016.

Cei mici vor fi răsfățați cu activități distractive: festivalul zmeielor, jocurile copilăriei, concurs de lansare avioane, facepainting, atelier de creație, fotografii amuzante și multe premii.

Miercuri, 1 Iunie 2016, Iulius Mall Suceava sărbătorește Ziua Copilului cu un maraton de evenimente care vor oferi motive de bucurie. Petrecerea începe de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, cu nenumărate activități antrenante. Prichindeii vor fi invitați de clovnul Bobo să se distreze cu jocurile copilăriei, descoperind astfel farmecul activităților care promovează mișcarea.

Năzdrăvanii cu spirit competițional se pot înscrie la concursul avioanelor de hârtie. Participanții vor fi ajutați să creeze cele mai interesante „aparate de zbor”, pe care le vor lansa, având șansa de a câștiga vouchere la destinațiile de recreere pentru copii din Iulius Mall: Hopa Hopa, Fun Jump, Bucovina Turism Activ și Red Castle.

Micii pasionați de echipamentele de zbor sunt așteptați și la atelierul de creație, unde își vor pune în valoare îndemânarea și creativitate. Sub îndrumarea specialiștilor Creativ & Deco, ștrengarii vor decora avioanele în miniatură, realizând mici jucării pe care le vor primi cadou.

Din programul Zilei Copiilor nu puteau lipsi sesiunile de facepaintig, care îi vor transforma pe cei mici în personajele lor preferate, dar și un photo corner, unde sărbătoriții își pot crea amintiri cu un peisaj de poveste, pe care le vor putea descărca de pe pagina de Facebook Iulius Mall. În plus, întreaga zi va fi condimentată cu premii, baloane colorate și surprize dulci, pe care le vor împărți chiar zânele din basme.

Iulius Mall Suceava continuă să îi surprindă pe cei mici și în week-end, atunci când îi așteaptă alte activități amuzante. Sâmbătă, 4 Iunie 2016, începând cu ora 13:00, esplanada Iulius Mall va găzdui Festivalul Zmeielor. Toți copiii prezenți vor primi câte un zmeu, pe care îl vor lansa alături de prieteni. Cursa lor va fi răsplătită cu premii și surprize dulci. Totodată, zona magazinelor pentru copii din Iulius Mall va deveni un spațiu desprins din desene animate, de unde nu vor lipsi clovnul Bobo, Minnie și Mickey Mouse, Sponge Bob, Minionul Kevin și zânele. În plus, continuă sesiunile de jocuri interactive specifice celei mai frumoase vârste. Iar pentru ca toți prichindeii să se bucure din plin de surprizele pregătite, vor fi reluate sesiunile de facepainting și de fotografiere în spațiul special amenajat.

Iulius Mall Suceava îi invită pe micii sărbătoriți să se distreze copios de Ziua Copilului și să petreacă primele zile de vară cu activități captivante!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.