Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Firmele sucevene de transport persoane internațional sunt renumite în toată țara

Data publicării
Categoria

Numărul de persoane care trec granițele țării a crescut considerabil în ultimii ani, mai ales de când România este țară membră a Uniunii Europene și se poate circula atât de ușor, doar cu buletinul. Românii se deplasează în străinătate din varii motive, cele mai des întâlnite fiind faptul că își desfășoară activitatea în domenii precum curățenie, construcții, dar și în interes de concediu, de afaceri sau altele.

Nu toată lumea optează pentru transportul aerian, care ar fi cel mai rapid din diverse cauze. Transportul rutier ocupă un loc important, fiind realizat ori cu mașina, cu autocarul sau cu un microbuz. În ceea ce privește transportul cu autocarul sau cu microbuzul, s-au dezvoltat numeroase firme care presteaza acest serviciu în țări precum Anglia, Germania, Olanda, Luxemburg, Franța, Belgia, Slovacia, Cehia, Austria, etc.
Firmele sucevene de transport persoane internațional sunt renumite în toată țara, în special companiile And-Flor și Men Tour.

Compania And-Flor se ocupă de transport internațional de persoane și colete Germania, Austria, Luxemburg, Belgia,Olanda, Franța, Slovacia și Cehia dar și de transport mașini și închirieri auto. 40 de autovehicule fac parte din parcul auto și sunt dotate cu aer condiționat, televizor, scaune reglabile, WC, etc. Transporturile sunt asigurate de autovehicule precum Mercedes Benz-Viano Extra-Lung, Mercedes Benz-Vito, Mercedes Benz- Sprinter 516, Setra 2004, Mercedes Benz- Sprinter 319, VW T5 Caravelle, Volkswagen LT 35, Volkswagen- LT 28, Mercedes Benz- Travego, remorci pentru transportul bagajelor, coletelor și autoturismelor.

Compania acordă diverse reduceri, copiilor între 1-12 ani, care călătoresc la jumătate de preț, grupurilor de minim 9 persoane dar și elevilor, studenților și pensionarilor, care beneficiază de un discount de 10%. Pentru anul 2018 sunt valabile următoarele oferte: la orice bilet dus-întors se acordă o reducere de 10 euro, fiecare persoană poate călători cu bagaje cu greutatea de până la 50 kg a căror valoare este inclusă în prețul biletului și fiecare călător primește o gustare pe drum.

Rezervări, date de contact și mai multe informații despre compania And-Flor, se găsesc pe pagina web www.and-flor.ro

Pentru transport internațional Anglia, s-a dezvoltat compania Men Tour, care își prestează activitatea în domeniul transportului de persoane, de colete și în transportul mașinilor pe platformă. Transportul persoanelor se realizează cu intermediul unor microbuze care aparțin mărcii Mercedes, dotate cu sirocou, aer condiționat și tv, conduse doar de șoferi cu experiență și profesioniști în domeniu. Men Tour este compania care vine acasă să colecteze coletele, fie din România, fie din Anglia sau fie din celelalte țări unde își desfășoară activitatea: Germania, Austria, Belgia, Olanda, Luxemburg. Detalii suplimentare despre Men Tour se găsesc pe pagina de prezentare a companiei, www.mentour.ro

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.