Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Ghio’s, un nou magazin în Shopping City Suceava

Data publicării
Categoria

Ghio’s este unul dintre cele mai noi magazine care s-a deschis de curând în Shopping City Suceava, pentru iubitorii de fashion.

Firma are o vechime de 20 de ani pe piața suceveană, schimbându-și recent denumirea din cunoscutul brand Tobago, în Ghio’s.

Noua destinație de cumpărături comercializează îmbrăcăminte și accesorii pentu bărbaţi şi doamne, urmărind ultimele tendinţe ale pieţei de profil. Dacă eşti de acord că imaginea contează, atunci ştii că în fiecare sezon garderoba ta trebuie să beneficieze de ultimele noutăți din colecţiile Ghio’s.

În magazinul Ghio’s, domnii vor găsi cămăşi business, casual şi sport având materiale excepţionale, lucrate cu măiestrie şi cu o croiala luxoasă şi la modă. Calitatea produselor, începe de la materialele alese, realizate în întregime din fibre naturale, atent selecţionate şi verificate. Materialele propuse pentru cămăşile Ghio’s pot fi din bumbac 100%, sau 80%, slim, dublu tratate, sau poplin, perfect pentru orice anotimp sau ocazie. În plus, toata gama bărbătească de produse dispune de mărimi XXL, aparținând atât brandurilor românești, cât și străine. De asemenea, doamnele care își doresc să adopte o ținută elegantă la birou sau să se facă remarcate, pot alege dintr-o varietate de rochii, fuste, bluze și accesorii deosebite.

Ghio’s vă propune produse ale căror principale atuuri sunt calitatea materialelor şi eleganța croielilor, dar şi un preţ extrem de accesibil. Produsele comercializate de magazinul Ghio’s se potrivesc oricărei ocazii, atât pentru birou, casual cât şi pentru orice ocazie festivă, punându-se accent pe costume de ocazie, cămăși de mire, dar și rochii și accesorii potrivite pentru nunți și banchete. Magazinul Ghio’s din Shopping City Suceava este al patrulea deschis pe piața suceveană.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.